MBI voor tuin

Voor hoveniers en stratenmakers

Welkom vakman. Vind snel wat je zoekt!

De Steenmeesters van Nederland zijn al 75 jaar jouw betrouwbare basis voor elk project. Ook al is jouw aanspreekpartner de bestratingsvakhandel, de prachtige projecten die je maakt ontgaan ons zeker niet. Dank je wel voor het vertrouwen en de samenwerking!

Voor inkoop en informatie over onze sierbestrating kun je terecht bij onze erkende dealers. De bestratingsvakhandel kan je de service geven die je verdient! Dan kunnen wij ons richten op het maken van prachtige bestratingsmaterialen zodat jouw projecten nog mooier worden. Uiteraard staan wij ook altijd klaar om je vragen te beantwoorden en onze aftersales servicedienst staat paraat om je te helpen als er problemen zijn.  Je kunt ons bereiken via marketing@mbi.nl. Wij raden je aan in te schrijven voor onze nieuwsbrief zodat wij je eenvoudig kunnen bereiken met product- en verwerkingsinformatie.

Onderstaand tref je informatie aan die voor jou interessant is.

Verwerkingsadvies

Onderstaand tref je onze algemene verwerkingsadviezen aan. Ga je GeoCeramica® aanleggen? Wij willen je erop wijzen dat in elke verpakking een verwerkingsadvies zit ingesloten. Hierop vind je ook alle informatie die je nodig hebt. Een belangrijk onderdeel van de verwerking betreft ook het zagen van tegels. Wist je dat wij speciale zaagbladen hebben ontwikkeld voor GeoSteen® en GeoCeramica®? Vraag bij de vakhandel naar MBI Tilemaster. Het zijn uiterst betaalbare diamantbladen die wij van harte aan kunnen bevelen.

Inspiratie opdoen?

 

Ook voor inspiratie opdoen kun je bij ons terecht. Blader door recente projecten of neem een kijkje op onze beeldbank. Heb je zelf een mooi project en wil je die met ons delen? Wij sturen graag de fotograaf langs. Je kunt hiervoor contact met ons opnemen via marketing@mbi.nl.

Uitgebreide beeldbank

Productbeelden en tuinvoorbeelden hebben wij beschikbaar gemaakt in een beeldbank. Dit kan heel handig zijn je klant voorbeelden te laten zien van onze producten en een keuze te laten maken in de kleur van de tuintegels.

Neem Contact met ons op.

MBI bied een zeer uitgebreid assortiment betonelementen en terrastegels. Deze ruime keuze biedt veel inspiratie en geven u onbegrensde mogelijkheden.

De Steenmeesters van MBI zetten zich in voor een mooiere leefomgeving; in kwaliteit, duurzaamheid, kleur en vorm. Vanuit de productielocaties in Veghel, Kampen, Aalst en Nieuw-Lekkerland (allen in Nederland) en de verkooplocaties in België en Duitsland werken 350 steenmeesters elke dag aan kwalitatief hoogwaardige producten.

T. +31 413 349 400
F. +31 413 349 490
E. infotuin@mbi.nl

Verzenden