MBI voor Tuin

Moderne tuin met zwembad en tuinkamer

Deze moderne tuin met zwembad en tuinkamer is optimaal genieten. Met een moderne tegel die doorloopt van binnen naar buiten tot aan de zwembad. Laat je inspireren!

Naadloos tuinontwerp

Deze Udense tuin met zwembad en tuinkamer is modern, sfeervol en straalt luxe uit. Dit komt mede doordat dezelfde tegel is doorgetrokken van binnen naar buiten. Ook de zwembadranden zijn uitgevoerd in dezelfde tegel, waardoor rust en eenheid in de tuin ontstaat.

Van buiten naar binnen

Tegels in dezelfde stijl buiten én binnen toepassen, creëert rust en eenheid in de leefomgeving. Een binnentegel mag je echter nooit buiten leggen, omdat ze niet bestand zijn tegen de weersomstandigheden en het daardoor onveilig is. Andersom kan dat wel. Zo zijn onze keramische buitentegels niet alleen bestand tegen o.a. krassen en vlekken, maar ook tegen vorst. Voor een naadloze overloop van buiten naar binnen zijn onze GeoCeramica® designs ook als losse topplaat verkrijgbaar. Door de geringe dikte van 1cm zijn deze uitstekend binnen toe te passen. Lees meer over de verschillen tussen keramische binnen- en buitentegels.

Zwembadrand in dezelfde stijl

Alle designs uit onze GeoCeramica® collectie zijn verkrijgbaar in speciale uitvoeringen zoals zwembadranden en traptreden. Hiermee voorkom je stijlbreuken in de tuin. Dankzij de veelzijdigheid aan toepassingen is elke aanvraag maatwerk. De voordelen van deze GeoCeramica® Specials zijn:

  • Mooie overgangen;
  • Het werken met één materiaal creëert een gevoel van rust en ruimte;
  • Alles is complementair aan elkaar en draagt bij aan de luxueuze uitstraling.

Vraag je MBI dealer naar de mogelijkheden.

Contact