MBI over MBI

Missie en kernwaarden

Missie: Onze partners helpen succesvol te zijn bij het creëren van een mooiere, comfortabelere en duurzamere leefomgeving.

Eigenaarschap

Eigenaarschap betekent verantwoordelijkheid nemen, zorgdragen dat processen goed verlopen. Wij streven ernaar de resultaten van iedere afdeling transparant en meetbaar te maken, zodat iedere medewerker het belang voelt van zijn/haar taak in het grotere geheel.

Oog voor detail

De basis van het succes van MBI, De Steenmeesters sinds 1945. Het werken met natuurlijke grondstoffen vraagt om alertheid in het productieproces. Details maken het verschil in onze producten maar ook in onze logistiek en service.

Inventiviteit

MBI betonproducten hebben vele soorten texturen, vormen, kleuren en nabewerkingen. Dat is de kracht van ons bedrijf. Ook zijn we altijd op zoek naar verbetering en vernieuwing. Zo kunnen wij u blijven verrassen.

Leergierigheid

Leergierigheid is de basis om het proces te beheersen en om innovatief te kunnen zijn. Leergierig zijn is onszelf blijven afvragen waarom wij dingen doen zoals we ze doen. Dit betekent ook onze klanten en gebruikers betrekken in de organisatie. Leren doen we door naar de markt te luisteren.

Teamgeest

Binnen MBI, een ploegen draaiend productiebedrijf, verspreid over diverse vestigingen en met veel afdelingen, is teamgeest cruciaal. De optelsom der delen vormt het geheel. Teamgeest geldt ook voor onze partnership in de markt. Samenwerking en behulpzaamheid blijven wij stimuleren.

Onze adviseurs staan voor u klaar

MBI biedt een zeer uitgebreid assortiment elementverhardingen. Deze ruime keuze biedt veel inspiratie en geven u onbegrensde mogelijkheden.

Neem contact op voor een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs.

    Versturen

    Contact