MBI voor tuin

Keramische tuintegels leggen

OXXOBASE is zeer geschikt om (zelf) jouw keramische tuintegels te leggen

Met deze panelen kun je eenvoudig keramische tegels buiten leggen, maar ze zijn ook geschikt voor betontegels. OXXOBASE panelen kunnen gebruikt worden voor uiteenlopende toepassingen, zoals terrassen, looppaden, patio’s, zwembaden, et cetera. Het is echter minder geschikt voor heavy load toepassingen, zoals opritten.

OXXOBASE is een mortelloos verwerkingssysteem op basis van panelen uit Neopor® polystyreen. De OXXOBASE panelen zijn ontworpen om op een eenvoudige en duurzame manier een stabiele ondergrond te realiseren met een natuurlijke afwatering naar de bodem.

Om keramische tegels op een traditionele manier te verwerken, raadpleeg je ons verwerkingsadvies boekje onderaan deze pagina.

Hoe werkt het?

Het monteren is zo gemakkelijk dat je dit zelfs eigenhandig zou kunnen doen. Er zijn geen zware machines voor benodigd. Traditioneel wordt onder het zandbed een dikke laag gebroken puin toegepast die zeer arbeidsintensief is om te leggen. OXXOBASE is daarentegen ergonomisch en makkelijk te verwerken. Deze opbouw bespaart veel tijd in het totale proces.

De grond wordt 15 cm afgegraven waarna een dunne laag vloerenzand wordt aangebracht en uitgevlakt. Download de handige handleiding om direct aan de slag te gaan!

Instructievideo

Brochure Verwerkingsadvies Keramiek

Raadpleeg dit handige naslagwerk voor een (traditionele) verwerking van keramische tuintegels.

Neem Contact met ons op.

Om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verwijzen wij je naar ons landelijk dealernetwerk voor vragen over het assortiment, onderhoud en verwerking. Wanneer jouw MBI dealer je vraag niet kan beantwoorden, kun je ten alle tijden bij ons terecht. Vul het formulier in en wij proberen je zo spoedig mogelijk te antwoorden. (Let op: wij verkopen niet rechtstreeks aan particulieren.)

    Verzenden

    Contact