MBI voor Bouw

Moderne gezinswoning met GeoStylistix

“Een eengezinswoning moet beter passen dan een maatpak of jurk.”

Moderne gezinswoning in Böcker

Zoals de architect van deze woning stelt: “Een eengezinswoning moet beter passen dan een maatpak of jurk. Het moet geschikt zijn voor verschillende levensfasen, veranderende levensperspectieven en verschillende eisen.” Architectenbureau Engelshove Bau GmbH weet hoe belangrijk de woning is; ieder van ons brengt het grootste deel van ons leven door in ons eigen huis. Bij het bouwen of verbouwen van de woning dien je dus grondig na te denken over de wensen en mogelijkheden.

 

Dit project belicht dat materiaalkeuze voor een groot deel de uitstraling en sfeer van de woning bepaalt. Voor de gevel is gekozen voor GeoStylistix in de kleur Shaded Grey. Deze komt ook terug in de tuin, om te voldoen aan de behoefte voor privacy en verbinding tussen binnen en buiten. Het is een gevelsteen met een smalle teruggehouden voeg en subtiele verticale lijnen. Door een hoge maatvastheid is de lange gevelsteen uitermate geschikt om een strak gevelbeeld te creëren. Perfect bij de moderne architectuur van de woning en tegelijk sfeervol. Het open karakter van de tuin creëert verbondenheid met de prachtige omgeving. Tezamen voldoet de luxe woning in alle opzichten aan de wensen: ruimte, uitstraling en functie.

Heb je een project?
Vraag een adviesgesprek aan!

De voorbereidingsfase is het allerbelangrijkste moment van het hele project. Daar bepaalt je de sfeer en uitstraling van je project.

Ben je ontwerper? Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met één van onze adviseur voor de gevel.

Contact