MBI voor tuin

Tuinmuurtje lijmen

U wilt niet steeds cement aanmaken, maar snel en eenvoudig kunnen lijmen? Gebruik dan MBI Steenmeesterlijm. Deze lijm is specifiek ontwikkeld voor het gebruik in ons Nederlandse klimaat, omdat de omstandigheden in onze tuin nooit ideaal zijn. Met deze Steenmeesterlijm lijmt u allerlei soorten tegels en stenen. Het is de perfecte lijm voor het verlijmen van tuinmuurtjes of grondkeringen. Het is zelfs te gebruiken als hechtlijm bij het verwerken van keramische tegels op een drainerend mortelbed. Zorg ervoor dat uw droomtuin ook na de aanleg in perfecte conditie blijft!

Tuinmuurtje verlijmen in plaats van traditioneel metselen

Kleine tuinmuurtjes en bloembakken geven hoogteverschil en dus een speels effect in uw tuin. Daarom is het één van de tuinontwerp tips van Mariette van Leeuwen, Tuinarchitecte Eigen Huis & Tuin. Muurtjes zijn heel veelzijdig, sierlijk en bieden tevens een beetje privacy. U kunt ze maken met of zonder afdekplaat. Het enige dat u verder nodig heeft, zijn muurblokken! Bezoek één van onze dealers.

Waarvoor kunt u MBI Steenmeesterlijm gebruiken?

  • Muurtjes
  • Bloembakken
  • Vijvers
  • Grondkering
  • Keramische tegels verlijmen op drainagemortel
Met MBI Steenmeesterlijm kunt u meteen aan de slag

Wilt u al jaren een muurtje in uw tuin, maar ziet u op tegen het werk? Niet nodig. MBI heeft muurelementen die ook voor de “doe-het-zelver” eenvoudig te verwerken zijn. Dankzij onze speciale MBI Steenmeesterlijm is metselen niet meer nodig voor perfecte prestaties onder alle omstandigheden. Gebruik altijd de juiste tools voor het verlijmen en win vooraf informatie in bij uw vakman! Want een goede voorbereiding is tenslotte het halve werk!

Neem Contact met ons op.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verwijzen wij naar ons landelijk dealernetwerk voor vragen over het assortiment, onderhoud en verwerking. Wanneer uw MBI dealer uw vraag niet kan beantwoorden, kunt u ten alle tijden bij ons terecht. Vul het formulier in en wij proberen u zo spoedig mogelijk te antwoorden. (Let op: wij verkopen niet rechtstreeks aan particulieren.)

Verzenden