MBI voor Bouw

Villa met samengesteld dak

Een bijzondere woning naar eigen ontwerp met samengesteld dak in een moderne twist op een jaren 30 woning.

  • Gevelstenen

    GeoStylistix Antarctic Grey

  • Plaats

    Wassenaar

  • Realisatie

    2020

Samengesteld dak

Deze bijzondere woning naar eigen ontwerp met samengesteld dak is een moderne twist op een jaren 30 woning. Er is goed nagedacht over de gevel en het totaalplaatje. Het 3D effect in de gevel en de dakconstructie zorgen voor een bijzonder uiterlijk van de woning. Het dak biedt extra ruimte en, met de vele raampartijen, voor veel natuurlijk lichtinval in de woning. Lange lijnen is een terugkerend thema in deze woning. Niet alleen in de raampartijen, maar ook in de gevel in de vorm van een lange slanke gevelsteen.

Een moderne, duurzame gevel

Voor de gevel van deze woning met samengesteld dak is een lange, slanke gevelsteen gebruikt in de unieke kleur ‘Antarctic Grey’. De betonsteen GeoStylistix is een unieke gevelsteen met een mix van natuurlijke mineralen die zorgen voor een prachtige kleurstelling en kleurechtheid. De gevelsteen is niet alleen esthetisch, maar ook bijzonder maatvast, sterk en onderhoudsarm. Door deze eigenschappen blijft de GeoStylistix gevel langdurig mooi. Het productieproces is bovendien zo duurzaam mogelijk met o.a. windenergie en conditioneringskamers waar het beton uithardt (het wordt dus niet gebakken). Bij deze moderne twist op een jaren 30 woning zijn de gevelstenen op sommige plekken in 3D of verticaal verwerkt. Dit unieke lijnenspel zorgt voor een interessante en moderne uitstraling.

Heb je een project?
Vraag een online adviesgesprek aan!

Ben je ontwerper? Plan eenvoudig een online adviesgesprek in met één van onze bouwspecialisten of kom eens langs in ons Design Centre in Amsterdam (uitsluitend op afspraak).

Contact