Bestrating

Met bestrating wordt het uiterlijk en de sfeer van onze bebouwde omgeving voor een groot deel bepaald. Bij MBI leveren wij sierbestrating en gevelstenen, specifiek vervaardigd voor de bouw-, infra- en de tuinsector. Onze ruime ervaring in deze sectoren is terug te zien in de prachtige producten die wij aanbieden. Zo kunt u op het gebied van infra bij ons terecht voor duurzame en functionele straatstenen, tegels, banden en elementen.

Bestrating: diverse mogelijkheden bij de specialist

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden als het aankomt op bestrating. En iedereen heeft op dat gebied een andere smaak. Toch is het van groot belang goed na te denken over bestrating, want onze leefomgeving is van invloed op hoe wij ons voelen. Met bestrating kan dus ook gevoel opgeroepen worden. Het is dus belangrijk de straat niet alleen functioneel in te richten, maar ook te kijken naar de esthetische functie. Met de verschillende soorten bestrating die MBI aanbiedt, is het mogelijk verschillende formaten, kleuren en texturen te kiezen, zodat u de sfeer van de omgeving die u inricht volledig kunt bepalen. MBI biedt straatstenen, tegels, banden en elementen van de hoogste kwaliteit, wat betreft maatvoering, buigstreksterkte, stroefheid en slijtvastheid. Zo hebben wij in ons assortiment verschillende mogelijkheden voor bestrating:

Bekijk ons ruime assortiment op onze website

Bij MBI kunt u kiezen uit een ruim assortiment aan verschillende soorten bestrating. Zo is er altijd een straatsteen of tegel die bij uw project past. Het uitgebreide assortiment kunt u gemakkelijk op onze overzichtelijke website bekijken, maar u mag ook altijd contact met ons opnemen voor meer informatie. Bel dan naar onze Business Groep Infra in Veghel op +31 413 349 400.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.