Tegels

Wanneer u op zoek bent naar tegels van uitstekende kwaliteit én u voldoende keuze wilt hebben, dan is MBI de specialist die u kan helpen bij het vinden van de tegel die geheel aan uw wensen voldoet. Bij MBI bieden wij een zeer ruim assortiment aan verschillende soorten tegels van verschillende soorten materialen. Zo kunt u bij ons tegels van beton, maar ook tegels van natuursteen en keramiek bestellen. Heeft u een groot aantal tegels nodig? Geen probleem! Bij MBI leveren wij ook grote hoeveelheden tegels.

Het ruime assortiment aan tegels van MBI

Bij MBI kunt u terecht voor diverse soorten tegels voor diverse toepassingen. Zo hebben wij betontegels die gebruikt kunnen worden in de infrasector, maar beschikken wij ook over tegels die in de tuinsector gebruikt kunnen worden. Omdat tegels belangrijk zijn voor de sfeer en uitstraling van onze leefomgeving, is er voor iedereen een andere tegel geschikt. MBI heeft tegels in verschillende maten, kleuren, vormen en prijsklassen. Daarnaast kunnen alle tegels worden geleverd met verschillende afwerkingen:

  • Basic afwerking
  • GeoSteen® afwerking
  • GeoCeramica® afwerking
  • GeoColor afwerking
  • en meer…

Vindt u in het assortiment van MBI niet de tegel die u zoekt? Dan is het goed om te weten dat MBI ook maatwerk levert. Onze gespecialiseerde medewerkers kunnen u adviseren over de tegel die past bij uw toepassing.

Vrijblijvend contact opnemen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een specifiek soort tegel die MBI aanbiedt? Neem contact met ons op en bel naar of +31 413 349 400.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.