MBI voor tuin

Stoere Ibiza tuin

Deze week stroopte het EH&T team de mouwen op bij het pas verhuisde stel Ron en Duco. Het stel had een behoorlijk wensenpakket. Ze wilde graag een tuin in stoere Ibiza stijl, met speelruimte voor dochter Liv, overkapping en genoeg tuinbestrating om met vrienden te kunnen barbecueën. Het resultaat mag er wezen; de tuin is een ware strandtuin geworden!

 • Gezien bij
  Eigen Huis en Tuin
 • Ontwerper
  Huib Schuttel
 • Realisatie
  2020
 • Tuinbestrating
  GeoCeramica® Decoro Tulipani
 • Tuinbestrating
  GeoArdesia Alivo
 • Toebehoren
  Muurblokken en voegmiddel

Tuinbestrating is zeer bepalend voor de sfeer en uitstraling!

Een speels terras

Voor de tuinbestrating is gebruik gemaakt van tegels uit twee verschillende collecties. Voor het terrasgedeelte dat grenst aan het huis is er gekozen voor een tegel uit de GeoSteen® collectie; GeoArdesia Alivo. Deze betontegels geven de tuin een organische look & feel vanwege hun natuurlijke vorm. Voor het verlengde terrasgedeelte is gekozen voor GeoCeramica® Decoro tegels, in de kleur Tulipani. In tegenstelling tot de GeoArdesia hebben deze een strakke, vierkante vorm. Maar wel voorzien van een heel speels bloemenmotief. Daarnaast zijn het grote jongens, want de tegels hebben een formaat van maar liefst 80×80 cm. Perfect voor een indrukwekkend terras of een mooi accent in de tuin!  Een tip als u van nog grotere tegels houdt: zoek dan eens naar GeoCeramica® Maxxima, de hit in grote tuintegels!

Zo maak je een 365 dagen tuin!

Door het terras te verdelen met verschillende soorten tuinbestrating, worden er optisch verschillende ruimtes gecreëerd. Het terrasdeel dat voorzien is van de GeoArdesia Alivo, is de zonneplek. Bovendien staat hier ook de buitenkeuken. Dit terrasdeel is dus volledig ingericht op de zomer. Het GeoCeramica® terras en de overkapping met haard zijn wat meer afgestemd op de winterperiode, zodat ook dan van de tuin wordt genoten. Zo zie je dat je met tuinbestrating en de juiste accessoires verschillende jaargetijden in één tuin kunt samenbrengen.