MBI voor tuin

Een zonnige tuin

De tuin speciaal voor een jong stel met kinderen: een zonnige tuin met veel ruimte om te relaxen en een speciaal plekje voor de kids.

Veel ruimte om te ontspannen en met een speciaal plekje voor de kinderen

Een zonnige tuin

Dit weekend zet Eigen Huis & Tuin een familietuin in Ede in het zonnetje. De tuin voldoet aan alle wensen van een jong stel met kinderen: een zonnige familietuin met veel ruimte om te relaxen en een speciaal plekje voor de kinderen. Om deze tuin te realiseren is gekozen om de ruimte op te splitsen in twee gedeeltes met ieder een eigen ‘look & feel’. Hiervoor is uiteraard gebruik gemaakt van verschillende soorten materialen.

 

Een leisteenlook met GeoCeramica®

Voor de kleurrijke zithoek is gekozen voor de GeoCeramica® Tracks Mustang. Deze tegel heeft de look van leisteen. Leisteen is erg populair door de gevarieerde gelaagdheid en mooie patronen die extra schitteren in een zonnige familietuin. Bovendien is de Tracks Mustang in vele tuinen toepasbaar door haar verfijnde look, wat combineren met andere materialen, formaten en kleuren mogelijk maakt.

GeoCeramica® Tracks Mustang, kleur Dark
GeoCeramica® Tracks Mustang, kleur Dark, 60x60x4cm
GeoCeramica® Tracks Mustang, kleur Dark
GeoCeramica® Tracks Mustang, kleur Grey, 60x60x4cm

De finishing touch

Om de natuurlijke sfeer van de tuin te behouden is de steenlook doorgetrokken in de muurelementen met de GIGA splitblok in de kleur Basalto. Deze splitblok is een absolute spraakmaker. Doordat de steen letterlijk gespleten wordt, heeft iedere afzonderlijke steen een uniek breukvlak. Met het grote formaat (60x12x15cm) is de GIGA splitblok ideaal voor grootse en stijlvolle elementen in de tuin, zoals een grote plantenbak. Lees meer over onze muurelementen.

Neem Contact met ons op.

Om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verwijzen wij je naar ons landelijk dealernetwerk voor vragen over het assortiment, onderhoud en verwerking. Wanneer jouw MBI dealer je vraag niet kan beantwoorden, kun je ten alle tijden bij ons terecht. Vul het formulier in en wij proberen je zo spoedig mogelijk te antwoorden. (Let op: wij verkopen niet rechtstreeks aan particulieren.)

    Verzenden

    Contact