Betontegels

Bij MBI heeft u een ruime keuze aan verschillende soorten betontegels. Maar u kunt bij MBI ook voor diverse andere materialen kiezen. Wij zijn dan ook niet voor niets specialist in sierbestrating en gevelstenen, gemaakt voor de tuinsector, infra en bouw. Zo bieden wij een ruim assortiment aan tegels van beton, natuursteen of keramiek. Afhankelijk van uw budget en uw smaak kunt u een keuze maken die past bij het bouwproject dat u op de planning heeft staan.

Betontegels voor openbare inrichting
Voor inrichting van de openbare ruimte is de standaard betontegel niet weg te denken. Verkrijgbaar in een breed kleurenpakket en zowel hele als halve tegels. Ook voor machinaalstraatwerk in blokverband of halfsteensverband.

Kwaliteitsvolle betontegels met diverse afwerkingen

Bij MBI bieden wij  hoogwaardige betontegels die u herkent aan de  merknaam GeoSteen. De basis van deze speciale collectie is een sterke betonnen tegel met een hoogwaardige toplaag. Die toplaag bestaat uit natuurlijke materialen die diverse voordelen bevatten. Zo hebben de tegels een natuurlijke uitstraling en zijn ze kleurecht. Daarnaast gaan ze lang mee (ze zijn van uitstekende kwaliteit) en zijn ze gemakkelijker in onderhoud dan standaard betontegels.. De betontegels van de collectie GeoSteen worden vooral gebruikt voor het aanleggen van terrassen. Omdat er voldoende keuze bestaat, zit er altijd een tegel voor u bij! Bij MBI kunt u kiezen uit betontegels in verschillende kleuren, met verschillende afwerkingen en in verschillende vormen.

Kies voor MBI!

Wilt u graag betontegels van MBI in uw tuin hebben liggen? Of heeft u een ander project waarvoor betontegels uitstekend geschikt zijn? Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden . Voor inrichting van de openbare ruimte belt u naar +31 413 349 400, als particulier kunt u terecht bij één van onze dealers (https://www.mbi.nl/tuin/dealers/).

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.