MBI voor tuin

Bescherming terrastegels

Protection Plus

De beste bescherming van jouw terrastegels

Met ons Hollandse weer met veel nattigheid is het logisch. Terrastegels worden vies en moeten zeker één keer per jaar gereinigd worden. Wat te denken van een merkbaar, makkelijker te reinigen terras? Protection Plus van MBI De Steenmeesters is een echte innovatie. Al onze sierbestrating met de beschermingsfactor Protection Plus Factor 25 en Factor 30 is eenvoudiger te reinigen. De beste bescherming van uw terrastegels!

Factor 15 - Basisbescherming

Al onze sierbestrating van 4, 5 of 6 cm dikte, met uitzondering van de trommelstenen, is minstens voorzien van factor 15. Protection Plus factor 15 biedt bescherming van binnenuit. Dit is namelijk geen impregneer of coating die wordt aangebracht op de tegel. Nee, deze beschermende vloeistof maakt deel uit van de receptuur. Het is één van de grondstoffen die mede de kwaliteit van onze terrastegels bepaalt. Hiermee geniet je terras van basisbescherming en heeft de sierbestrating betere eigenschappen dan tuinbestrating zonder deze bescherming.

Factor 25 - Maximale bescherming

MBI heeft tevens sierbestrating voorzien van factor 25, namelijk onze GeoSteen® collectie. Bij deze factor is over de toplaag een transparante dubbele beschermlaag aangebracht, zodat de poriën van de deklaag praktisch gesloten worden. Dit gebeurt direct na productie. Vuil en alg maken hierdoor minder kans om in te dringen. Wij noemen dit Protection Plus met de P van perfectie! Want voor het menselijke oog is de beschermlaag onzichtbaar. Hierdoor blijven de terrastegels hun mooie natuurlijke uitstraling behouden. De optimale bescherming van je terrastegels.

Factor 30 - Maximale bescherming met satijnglans

Deze factor heeft ook de dubbele beschermlaag, maar deze laag, welke over de toplaag wordt aangebracht, wordt pas na 24 uur aangebracht. Het gevolg hiervan is dat de tegel nog beter verdicht is en de kleur nog beter tot uiting komt. Bovenal krijgen de tegels er ook nog eens een mooie glans van! Al onze sierbestrating met deze beschermingsfactor zijn makkelijker te reinigen. Bijkomstig voordeel is dat de lichte satijnglans een bijzonder fraai en chique uiterlijk geeft aan het terras.

Eigenschappen beschermlaag Protection Plus

Let op: terrastegels van beton vereisen altijd onderhoud. Alle producten die in weer en wind liggen zullen met regelmaat moeten worden schoongemaakt.

Neem Contact met ons op.

Om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verwijzen wij je naar ons landelijk dealernetwerk voor vragen over het assortiment, onderhoud en verwerking. Wanneer jouw MBI dealer je vraag niet kan beantwoorden, kun je ten alle tijden bij ons terecht. Vul het formulier in en wij proberen je zo spoedig mogelijk te antwoorden. (Let op: wij verkopen niet rechtstreeks aan particulieren.)

    Verzenden

    Contact