MBI voor tuin

Australische tuin met GeoArdesia Alivo

 • Gezien bij
  Eigen Huis & Tuin
 • Realisatie
  2017
 • Sierbestrating
  GeoArdesia Alivo, kleur Lazise
 • Voegmiddel
  MBI Onkruidvrij Voegzand
 • Lijmmortel
  MBI Steenmeesterlijm

Dit jonge gezin heeft een tijdje in Australië gewoond, maar nu ze weer in Nederland zijn, missen ze het buitenleven van Australie toch wel heel erg. En dat zouden ze graag terug zien in hun nieuwe tuin! Tom gebruikt hiervoor onder andere onze GeoSteen tegels; de GeoArdesia Alivo, een soort puzzelstukken als bestrating. Ideaal voor een Australisch paradijs!

Tom koos bij deze Australische tuin voor de GeoArdesia Alivo. Dit zijn betontegels met een speciale coating, waardoor u verzekerd bent van onderhoudsvriendelijke bestrating. Het is één grote puzzel die Tom moet leggen. Het lijkt misschien moeilijk, maar niets in minder waar! De GeoArdesia Alivo heeft geen beperkingen! Beschikbaar in vier tijdloze kleuren, welke ook prima te combineren zijn, maar Tom heeft voor de kleur Lazise gekozen. Voor wie een lichte tegel zoekt is dit een absolute topper. Prachtige crème kleuren met hier en daar een vleugje grijs. Hierdoor doet de kleur modern en trendy aan. Het voordeel van beton is dat de kleur van de toplaag gemixt wordt uit natuurlijke materialen en daarna aangebracht en verdicht. Geen enkele nuancering is het zelfde wat een heel natuurlijk effect geeft.

De bestrating is gelegd met onkruidvrij voegzand en het muurtje van zwerfkeien is gemaakt met onze Steenmeesterlijm.

Het ontwerp
De oude tuin

Neem Contact met ons op.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verwijzen wij naar ons landelijk dealernetwerk voor vragen over het assortiment, onderhoud en verwerking. Wanneer uw MBI dealer uw vraag niet kan beantwoorden, kunt u ten alle tijden bij ons terecht. Vul het formulier in en wij proberen u zo spoedig mogelijk te antwoorden. (Let op: wij verkopen niet rechtstreeks aan particulieren.)

  Verzenden