MBI voor tuin

GeoProArte® bloemtegel voor een trendy tuin

 • Gezien bij
  Eigen Huis & Tuin
 • Realisatie
  2018
 • Sierbestrating
  GeoProArte®, kleur Belgian Blue Dark Flower
 • Ook te zien
  GeoArdesia Alivo

Dit weekend is een primeur te zien in Eigen Huis en Tuin! Voor het eerst krijgt u een sneak preview van de serie GeoProArte®. De tuinontwerpster heeft gekozen voor de smaakvolle Belgian Blue Dark Flower, of wel een zeer trendy bloemtegel.

Perfecte styling

In de tuin anno 2018 is niets te gek. We zien steeds vaker dat de tuin meer gaat lijken op een woonkamer dan op het traditionele beeld van een tuin met een gazon, borders en droogmolen voor de was 😉 Inderdaad, tijden zijn wat dat betreft veranderd. Wij spelen daar graag op in met onze sierbestrating. Uiteraard blijven antraciet en grijs de meest verkochte kleuren voor een terras, maar als A-merk mag een uitgebreide collectie bijzondere terrastegels natuurlijk niet ontbreken! Dat hoort bij een perfect gestylde tuin en wij geven u graag de keuze.

In deze trendy tuin zijn klassieke elementen gecombineerd met moderne elementen. En zoals u ziet gaat dit prima samen! De organisch gevormde tegel GeoArdesia Alivo komt ook in deze tuin prima tot haar recht!

Sierbestratingcollectie GeoProArte®

GeoProArte® is een oersterke betonnen drager voorzien van een hoogwaardige digitale toplaag. Nieuwe techniek stelt ons in staat om de schoonheid van natuursteen, hout en andere materialen met een betontegel te evenaren. Maar ook onze creativiteit kunnen wij de vrije loop geven. GeoProArte® wordt een trendsetter en is vanaf 2021 verkrijgbaar.

In deze uitzending geven wij u een klein voorproefje. U kunt deze tegels medio 2021 bij uw dealer in de buurt bewonderen (op moment van uitzending op 17/18 november 2018 zijn ze nog niet leverbaar).

Neem Contact met ons op.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verwijzen wij naar ons landelijk dealernetwerk voor vragen over het assortiment, onderhoud en verwerking. Wanneer uw MBI dealer uw vraag niet kan beantwoorden, kunt u ten alle tijden bij ons terecht. Vul het formulier in en wij proberen u zo spoedig mogelijk te antwoorden. (Let op: wij verkopen niet rechtstreeks aan particulieren.)

  Verzenden