MBI voor tuin

GeoProArte® bloemtegel voor een trendy tuin

Dit weekend is een primeur te zien in Eigen Huis & Tuin! Voor het eerst krijg je een sneak preview van de serie GeoProArte®.

 • Gezien bij

  Eigen Huis & Tuin

 • Realisatie

  2018

 • Sierbestrating

  GeoProArte®, kleur Belgian Blue Dark Flower

 • Ook te zien

  GeoArdesia Alivo

Trendy tuin met een primeur van onze nieuwe GeoProArte®

Perfecte styling

Dit weekend is een primeur te zien in Eigen Huis & Tuin! Voor het eerst krijg je een sneak preview van de serie GeoProArte®. De tuinontwerpster heeft gekozen voor de smaakvolle Belgian Blue Dark Flower, of wel een zeer trendy bloemtegel.

We zien steeds vaker dat een tuin meer gaat lijken op een woonkamer dan op het traditionele beeld van een tuin met een gazon, borders en een droogmolen voor de was. De tijden veranderen, net als de tuinen. Wij spelen graag in op deze trend met onze sierbestrating. Uiteraard blijven antraciet en grijs de meest verkochte kleuren voor een terras, maar als A-merk mag een uitgebreide collectie bijzondere terrastegels natuurlijk niet ontbreken! Dat hoort bij een perfect gestylde tuin en wij geven je graag de mogelijkheid om te kiezen uit een uitgebreid assortiment.

In deze trendy tuin zijn klassieke elementen gecombineerd met moderne elementen. En zoals je ziet gaat dit prima samen! De organisch gevormde tegel GeoArdesia Alivo komt ook in deze tuin prima tot haar recht!

Sierbestratingcollectie GeoProArte®

GeoProArte® is een oersterke betonnen drager voorzien van een hoogwaardig keramisch design. Nieuwe techniek stelt ons in staat om de schoonheid van natuursteen, hout en andere materialen met een betontegel te evenaren. Maar ook onze creativiteit kunnen wij in de vrije loop laten. GeoProArte® wordt een trendsetter en is vanaf 2022 verkrijgbaar.

In deze uitzending geven wij een klein voorproefje. Je kunt deze tegels vanaf 2022 bij jouw dealer in de buurt bewonderen. 

Neem Contact met ons op.

Om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verwijzen wij je naar ons landelijk dealernetwerk voor vragen over het assortiment, onderhoud en verwerking. Wanneer jouw MBI dealer je vraag niet kan beantwoorden, kun je ten alle tijden bij ons terecht. Vul het formulier in en wij proberen je zo spoedig mogelijk te antwoorden. (Let op: wij verkopen niet rechtstreeks aan particulieren.)

  Verzenden

  Contact