MBI voor tuin

Bohemian Style met GeoCeramica®

Ben jij gek van kleur en romantisch ingesteld? Dan is de Bohemian Style iets voor jou!

 • Gezien bij

  Eigen Huis & Tuin

 • Realisatie

  2016

 • Sierbestrating

  GeoCeramica® Evoque, kleuren Greige en Perla

Ben jij gek van kleur en romantisch ingesteld? Dan is de Bohemian Style iets voor jou! Lodewijk maakt deze week een kleurrijke tuin waar je niet op uitgekeken kunt raken.

Dit is een echte ‘gezelligheidstuin’, hier wordt geleefd. De combinatie van blauwe en groenblauwe tinten geven die typische mediterraanse sfeer. Het roze brengt de romantiek. De drukke prints en lekker veel kussens maken het geheel helemaal af. Zet de BBQ maar klaar! En precies daarom kiest Lodewijk ook voor de onderhoudsvriendelijke tegel GeoCeramica® met een keramische toplaag. Deze tegel is vlekbestendig en makkelijk schoon te maken. Dat past perfect bij een gezellig buitenleven en kan de BBQ naar hartenlust spetteren en sputteren.

Op onderstaande foto’s is de tuin uitbundig ingericht. In de winter gaat dit natuurlijk niet. Om toch ook in de winter een Bohemian-sfeertje te behouden liggen er twee verschillende kleuren tegels in. Onder de kleden bevindt zich een iets lichtere kleur om zo het effect ook zonder de kleden te behouden. De tegels zijn door de hoge stroefheid uitstekend geschikt voor ons natte landje.

Neem Contact met ons op.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verwijzen wij naar ons landelijk dealernetwerk voor vragen over het assortiment, onderhoud en verwerking. Wanneer uw MBI dealer uw vraag niet kan beantwoorden, kunt u ten alle tijden bij ons terecht. Vul het formulier in en wij proberen u zo spoedig mogelijk te antwoorden. (Let op: wij verkopen niet rechtstreeks aan particulieren.)

  Verzenden