GeoRetron, net zo verleidend mooi als klinkers

Perfect alternatief voor gebakken klinkers

Vanuit esthetisch oogpunt wordt voor stads- en dorpscentra vaak gekozen voor straatklinkers. De nostalgische uitstraling geeft een extra dimensie en belevingsgevoel aan de buitenruimte. De esthetische voordelen van straatklinkers en de functionele voordelen van beton komen samen in de GeoRetron van MBI De steenmeesters.

De GeoRetron is een lijn kleurvaste betonstraatstenen met een zeer sfeervolle uitstraling. De warme aardse kleuren passen goed in het binnenstedelijke gebied en in woonwijken met een jaren ’20 en ’30 uitstraling. Maar ook een karakteristiek bedrijfspand wordt nog mooier door de juiste en in het sfeerbeeld passende bestrating. Door de keuze in kleuren kunnen er bijzondere accenten worden aangebracht. Vanuit esthetisch oogpunt of vanuit functioneel oogpunt, zoals verkeersgeleiding.


Referentie

In Lelystad is op 25 april 2015 het vernieuwde Stadhuisplein officieel geopend, met als inrichtingsthema “De Huiskamer”. Voor meer intimiteit is gekozen voor bestrating in warme tinten met een visgraatpatroon. Hier is gekozen voor het type GeoRetron Prestige. Een klassieke steen die door de strakke uitvoering helemaal past in het tijdsbeeld van nu.

GeoRetron, een perfect alternatief voor de straatklinker. Betonstraatstenen zijn vorm- en maatvast, bieden exploitatievoordeel en zijn geschikt voor zeer zware belasting.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.