MBI voor infra

GeoRetron, net zo verleidend mooi als gebakken klinkers

Voor de inrichting van de openbare ruimte heb je gevarieerde straatstenen nodig met ruime keuze in kleur en formaat. De eerste stap is de sfeer en uitstraling bepalen. Voor een klassiek karakter wordt vaak snel gedacht aan een gebakken klinker. MBI biedt hiervoor een economisch alternatief met de betonstraatsteen GeoRetron.

GeoRetron is hét economisch alternatief voor gebakken klinkers

Nostalgische uitstraling

Vanuit esthetisch oogpunt wordt voor stads- en dorpscentra vaak gekozen voor gebakken straatklinkers. De nostalgische uitstraling geeft een extra dimensie en belevingsgevoel aan de buitenruimte. De esthetische voordelen van gebakken klinkers en de functionele voordelen van beton komen samen in GeoRetron van MBI.

GeoRetron is een lijn kleurvaste betonstraatstenen met een zeer sfeervolle uitstraling. De warme aardse kleuren passen goed in het binnenstedelijke gebied en in woonwijken met een jaren ’20 en ’30 uitstraling. Maar ook een karakteristiek bedrijfspand wordt nog mooier door de juiste en in het sfeerbeeld passende bestrating. Door de keuze in kleuren kunnen er bijzondere accenten worden aangebracht. Vanuit esthetisch oogpunt of vanuit functioneel oogpunt, zoals verkeersgeleiding.

Referentie

In Lelystad is op 25 april 2015 het vernieuwde Stadhuisplein officieel geopend, met als inrichtingsthema “De Huiskamer”. Voor meer intimiteit is gekozen voor bestrating in warme tinten met een visgraatpatroon. Hier is gekozen voor het type GeoRetron Prestige. Een klassieke steen die door de strakke uitvoering helemaal past in het tijdsbeeld van nu en toch de warmte heeft van een gebakken klinker.

GeoRetron, een perfect alternatief voor de straatklinker. Betonstraatstenen zijn vorm- en maatvast, bieden exploitatievoordeel en zijn geschikt voor zeer zware belasting.

Neem Contact op. Onze adviseurs staan voor jou klaar!

MBI biedt een zeer uitgebreid assortiment elementverharding. Deze ruime keuze biedt veel inspiratie en geven je onbegrensde mogelijkheden.

Neem contact op voor een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs. Ze komen je graag laten zien dat GeoRetron een perfect alternatief is voor de klinker!

    Verzenden

    Contact