MBI voor infra

Herinrichting Designer Outlet Roermond

Met 7,5 miljoen bezoekers per jaar is dit één van de grote publiekstrekkers van Nederland en speelt hierdoor een belangrijke rol in de economische ontwikkeling van de regio.

Herinrichting Designer Outlet Roermond

Nieuw totaal ontwerp

Met 7,5 miljoen bezoekers per jaar is de Luxe Designer Outlet één van de grote publiekstrekkers van Nederland en speelt hierdoor een belangrijke rol in de economische ontwikkeling van de regio. Retail maakt in het algemeen lastige tijden door. Leegstand en teruglopende bezoekers in winkelcentra is een erkend vraagstuk voor gemeenten. Designer Outlet Roermond, als meest succesvolle outlet centrum van Europa, heeft hier met het totale ontwerp antwoord op gevonden. De laatste fase van het herinrichtingsplan is rond mei 2017 afgerond.

Luxe uitstraling met GeoCeramica®

Aan de prominente winkelstraat van het Outlet Centre willen wij in het bijzonder aandacht schenken. Naast de exclusieve winkelpanden en merken, draagt ook het ontwerp van de bestrating en de gekozen materialen bij aan de luxe en sfeervolle uitstraling. De keuze is hierbij gevallen op GeoCeramica®, een grootformaat tegel met een natuursteen uitstraling in meerdere kleuren. Dit, in combinatie met een krachtige vlakverdeling met rechte en schuine lijnen, creëert een unieke sfeer voor het winkelend publiek. Een dagje outlet Roermond is meer dan winkelen, het is een dagje beleving. Met als positief resultaat dat mensen graag nog een keer terug komen

“Het is zo ontzettend fijn dat MBI ons goed heeft geadviseerd. Zij hebben inzichten die wij niet hebben.”

GeoCeramica®, Outlet Roermond
GeoCeramica®, Outlet Roermond

Neem Contact op. Onze adviseurs staan voor jou klaar!

MBI biedt een zeer uitgebreid assortiment elementverhardingen. Deze ruime keuze biedt veel inspiratie en geeft je onbegrensde mogelijkheden.

Neem contact op voor een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs.

    Verzenden

    Contact