GeoCeramica leggen met Sander Janson

eigenhuistuin

GeoCeramica® leggen met Sander Janson

Oud-Campinglife-presentator Sander Janson woont in Scheveningen. Hij heeft het allemaal voor elkaar, maar er is één ding wat ontbreekt: een mooie tuinbestrating die past bij zijn mooie huis! Voor het terras gebruiken de mannen GeoCeramica®, de allernieuwste trend in de tuin. 

De tuin is een beetje in vergetelheid gevallen bij Sander. De tuin is groot genoeg, maar hij heeft last van een regenpijp die uit komt op… niets. Daarom sluiten de mannen de regenpijp snel aan op een afvoer, zodat het afwateringsprobleem in ieder geval is opgelost. Daarna wordt het zand aangetrild en vlak gemaakt om GeoCeramica® te leggen. GeoCeramica® biedt alle voordelen van keramiek, gecombineerd met de eenvoudige aanleg van gewone betontegels. Er is namelijk geen speciale fundering nodig, zoals bij standaard keramiek, dankzij de degelijke betonnen drager. Dat scheelt in de wachttijd, moeite én kosten. Bovendien is het leggen nog eens extra makkelijk dankzij de geïntegreerde afstandshouders. 

Lees verder over bestrating leggen

De keuze voor GeoCeramica® Impasto Grigio was gauw gemaakt door Eigen Huis en Tuin. Het design van de Impasto serie is gebaseerd op het chique uiterlijk van hardsteen. De kenmerkende kleuren zijn samengevoegd in een evenwichtige lijn met een warme grijze tint. Natuurlijke lijnen en patronen sieren lichtjes het oppervlak. Een uiterst stijlvolle hardsteen look met de uitmuntende kenmerken van keramiek.

Lees verder over GeoCeramica

Bekijk alle voorbeeldtuinen van EH&T

Reageren is niet mogelijk

  • Delen op sociale media

    Pinterest
    Facebook
    YouTube
    LinkedIn