MBI voor Tuin

GeoCeramica® zagen op maat

GeoCeramica® perfect op maat zagen

GeoCeramica® aanleggen is net zo eenvoudig als betontegels leggen. Voor het zagen of slijpen van GeoCeramica® heb je echter een speciaal zaagblad nodig. De keramische toplaag is namelijk harder dan de beton onderlaag. Een betonzaagblad is daarom niet geschikt voor GeoCeramica®! De segmenten van een betonzaagblad zijn veel grover, waardoor deze teveel ‘hapt’ in het keramiek.

 

MBI Tilemaster Ceramics

GeoCeramica® zaag je perfect op maat met de MBI TileMaster Ceramics. Deze zaagbladen zijn zowel in steenzagen als zaagtafels toepasbaar en zijn geschikt voor meerdere asgaten. Voor nette zaagsneden dient u te allen tijde een watergekoelde zaagtafel te gebruiken. De beste optie is een zaagtafel met een bovengeleider, deze werkt namelijk het nauwkeurigst. Daarbij legt u de tegel op de tafel (met keramiek naar boven) en haalt het blad er heel rustig doorheen. Laat de zaag het werk voor u doen! Een tweede optie is zagen met een watergekoelde clipper. Deze werkt echter minder nauwkeurig dan een zaagtafel met bovengeleider.

Let op: voor betontegels is de TileMaster Concrete verkrijgbaar. Voor GeoCeramica® en andere keramische tegels dient u TileMaster Ceramics te gebruiken.

GeoCeramica Tracks Mustang, gezaagd, Hilversum
GeoCeramica Tracks Mustang, gezaagd, Hilversum
GeoCeramica Tracks Mustang, gezaagd, Hilversum
GeoCeramica Tracks Mustang, gezaagd, Hilversum
GeoCeramica Tracks Mustang, gezaagd, Hilversum

Brochure Verwerkingsboek tegels

Raadpleeg dit handige naslagwerk voor een (traditionele) verwerking van GeoCeramica® en betontegels.

Neem Contact met ons op.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verwijzen wij naar ons landelijk dealernetwerk voor vragen over het assortiment, onderhoud en verwerking. Wanneer uw MBI dealer uw vraag niet kan beantwoorden, kunt u ten alle tijden bij ons terecht. Vul het formulier in en wij proberen u zo spoedig mogelijk te antwoorden. (Let op: wij verkopen niet rechtstreeks aan particulieren.)

    Verzenden

    Contact