MBI voor tuin

Inspireer anderen met jouw tuin!

Inspireer anderen met jouw tuin

Blij met jouw MBI tuin? Laat deze professioneel op de foto zetten!

Wij zoeken voortdurend naar inspirerende tuinen om te fotograferen. Dus heb jij een mooie tuin met onze materialen, zoals Geosteen® of GeoCeramica® uit de 2020 of 2021 collectie? Tip ons! En wie weet komt onze fotograaf professionele plaatjes schieten van jouw tuin.

Het enige wat je hoeft te doen is foto’s van je tuin te sturen naar marketing@mbi.nl óf stuur ze via WhatsApp naar Marketing op 06-82721932 en wie weet komen wij jouw tuin onder handen nemen!

 

 

 

tuinbestrating, bloemmotief, inspiratie, ibiza

Professionele fotografie

Voor de beste tuininspiratie willen wij zoveel mogelijk diverse tuinen laten zien. Tip ons jouw tuin en wellicht laten wij een professionele fotograaf langskomen mét een bedankje op een moment van je keuze. Leuke inzendingen zetten we graag op de foto. Met de foto’s die we maken hopen we ook anderen weer te inspireren. We gebruiken deze dan ook op diverse plekken: zoals onze website (inspiratiepagina) en onze tuinbrochure. Daarbij respecteren we je privacy. Desgewenst kunnen we betrokken professionele partijen, zoals de hovenier, benoemen in onze brochure. Uiteraard ontvang je daarna gratis deze professionele foto’s voor (rechtenvrij) eigen gebruik én een bedankje voor je moeite. Wij zien jouw bericht graag tegemoet!

Neem nu contact op!

Mail foto’s van je tuin naar marketing@mbi.nl óf stuur ze via WhatsApp naar Marketing op 06-82721932 en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Het is natuurlijk wel handig als het lekker weer is, want van de zon wordt iedereen blij. Wij kunnen niet wachten om jouw tuin te bewonderen en daarmee anderen te inspireren!