MBI voor tuin

Inspireer anderen met jouw tuin!

Inspireer anderen met jouw tuin

Ontvang een borrelpakketje!

Wij zoeken voortdurend naar inspirerende tuinen en projecten om te fotograferen. Dus heb jij een mooie tuin met onze materialen, zoals Geosteen®, GeoProArte® of GeoCeramica® uit de nieuwe collectie? Tip ons! En wie weet komt onze fotograaf professionele plaatjes schieten van jouw tuin én ontvang jij een borrelpakketje om extra te genieten van je tuin!

Het enige wat je hoeft te doen is foto’s van je tuin te sturen naar marketing@mbi.nl óf stuur ze via WhatsApp naar Marketing op 06-82721932.

 

 

 

Blij met jouw MBI tuin? Laat deze professioneel op de foto zetten!

Voortdurend zijn we bezig met iedereen te inspireren met diverse tegels in verschillende tuinen. Voor het beste beeld willen we graag fotografie van en mooie tuin met onze materialen, zoals Geosteen®, GeoProArte® of GeoCeramica® uit de nieuwere collecties. Als onze fotograaf professionele plaatjes komt schieten van jouw tuin, ontvang jij een leuk borrelpakketje om extra te genieten van je tuin. Dus tip ons!

Stuur foto’s van je tuin naar marketing@mbi.nl óf stuur ze via WhatsApp naar Marketing op 06-82721932 en wie weet komen wij jouw tuin onder handen nemen en ontvang je een leuk borrelpakketje!

Inspireer anderen met jouw tuin

Professionele fotografie

Voor de beste tuininspiratie willen wij zoveel mogelijk diverse tuinen laten zien. Tip ons jouw tuin en wellicht laten wij een professionele fotograaf langskomen mét een bedankje op een moment van je keuze. Leuke inzendingen zetten we graag op de foto. Met de foto’s die we maken hopen we ook anderen weer te inspireren. We gebruiken deze dan ook op diverse plekken: zoals onze website (inspiratiepagina) en onze tuinbrochures. Daarbij respecteren we je privacy. Desgewenst kunnen we betrokken professionele partijen, zoals de hovenier, benoemen in onze brochure. Uiteraard ontvang je daarna gratis deze professionele foto’s voor (rechtenvrij) eigen gebruik én een bedankje voor je moeite. Wij zien jouw bericht graag tegemoet!

 

 

 

tuinbestrating, bloemmotief, inspiratie, ibiza

Neem nu contact op!

Mail foto’s van je tuin naar marketing@mbi.nl óf stuur ze via WhatsApp naar Marketing op 06-82721932 en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Het is natuurlijk wel handig als het lekker weer is, want van de zon wordt iedereen blij. Wij kunnen niet wachten om jouw tuin te bewonderen en daarmee anderen te inspireren! 

Contact