MBI voor Bouw

Luxe woning

In het prachtige Sint-Oedenrode, wat jarenlang bekend stond als groenste dorp van Nederland, staat een luxe woning met een moderne architectuur. De architectuur kenmerkt zich door een strakke belijning, zowel met zowel horizontale als verticale lijnen. De gevel bestaat uit GeoStylistix in de unieke kleur Canadian Blue. In combinatie met hout, aluminium en glas geeft dit de woning een moderne uitstraling.

 • Producten

  GeoStylistix, kleur Canadian Blue

 • Ontwerp door

  Mart Huijbers Architect

 • Plaats

  Sint-Oedenrode

 • Realisatie

  2021

Moderne en subtiele luxe

Multifunctionele luxe woning

Bijzonder wonen, dat is deze eigentijdse en luxe woning in Sint-Oedenrode. De moderne woning is ontworpen door Mart Huijbers Architect waarbij aan alle woonwensen is gedacht. Achter dezelfde gevel schuilt namelijk een gezinswoning, kapsalon én mantelzorgwoning. Aan de buitenkant is de woning echter één geheel: “Het bijgebouw onderscheidt zich door het insnijden van het volume maar sluit qua materialisatie en massa aan bij de hoofdwoning. Aan de tuinzijde van de woning worden de twee volumes verbonden door een strakke daklijn die doorsteekt over het terras. Hierdoor ontstaat er een uniforme uitstraling waarbij meerdere verblijfsplekken gerealiseerd worden,” aldus de architect.

Gevelsteen met allure

De gevel speelt een belangrijke rol bij de harmonieuze en tegelijkertijd onderscheidende karakter van de woning. Hiervoor is gekozen voor de gevelsteen GeoStylistix in de kleur Canadian Blue. Een genuanceerde steen met de allure van natuursteen. Door een hoge maatvastheid is de lange gevelsteen bovendien uitermate geschikt om een strak gevelbeeld te creëren. Perfect bij de moderne architectuur en de ontwerpvrijheid is enorm. Ook in combinatie met andere materialen, zoals hout en aluminium, is de betonsteen prachtig. Tezamen voldoet de luxe woning in alle opzichten aan de wensen: ruimte, uitstraling en functie.

Contact