MBI voor Bouw

GeoStylistix woning met goudaccenten

Deze 'Stairway to Heaven' woning staat bovenaan een heuvel in Grimbergen, België. Achter de GeoStylistix gevel met goudaccenten schuilt 378m2 aan woonruimte.

 • Producten

  GeoStylistix Shaded White

 • Voeg

  5mm

 • Ontwerp door

  VIVA Architecture

 • Plaats

  Grimbergen, BE

 • Realisatie

  2017

 • Te bezichtigen

  Nee

Zeeën aan ruimte achter een bijzondere schil

‘Stairway to Heaven’

Zeeën aan leefruimte, veel natuurlijk lichtinval en speelse dimensies achter één bijzondere, compacte gevel. De GeoStylistix woning is tot ‘Stairway to Heaven’ benoemd door de architect. De luxe eengezinswoning staat namelijk niet alleen bovenop een historische heuvel, maar heeft ook nog eens een centrale trap die alle vertrekken op bijzondere wijze met elkaar verbindt. Via deze trap is het mogelijk de ruimtes op verschillende manieren te betreden. Verder is de woning van binnen zeer open en ruim door de verschillende vides en door het gebruik van glas als afscheiding van de verschillende vertrekken. Door de grote raampartijen is er bovendien een mooie connectie tussen de groene landschap en binnen.

GeoStylistix gevel met goudaccenten

De bouwvorm en het exterieur zijn dan weer zeer compact. Een strakke, genuanceerde gevel van GeoStylistix in de kleur Shaded White wordt gecomplimenteerd door champagne/goudaccenten van de raampartijen en ingangen. De kleur van de betonnen gevelstenen is naar binnen doorgetrokken door te kiezen voor een betonvloer. Ook komen de goudaccenten subtiel terug in het interieur. Het exterieur en interieur van de woning staan volledig in harmonie.

Contact