MBI voor bouw

Kadewoning IJburg

 • Producten

  GeoStylistix 847 Shadow Grey

 • Ontwerp door

  Studio PROTOTYPE

 • Aanleg door

  Bot Bouw

 • Plaats

  IJburg, Amsterdam

 • Realisatie

  2019

 • Te bezichtigen

  Nee

Ingetogen kadewoning met GeoSteen als basis

Sinds kort staat er een moderne kadewoning op IJburg in Amsterdam met een bijzondere lange gevelsteen als basis, GeoStylistix. De woning is in essentie trouw gebleven aan de bouwstijl van kadewoningen en past goed in de omgeving vanwege het ingetogen karakter. Tegelijkertijd valt het op door de strakke betonnen gevel met natuursteenlook en het artistieke interieur.

Rust en ruimte

Studio PROTOTYPE heeft rust en licht gecreëerd door de lengte van de woning te behouden. Open ruimte en hoge plafonds maken ruimte voor licht en creëren een serene sfeer. De verschillende vertrekken zijn op bijzondere wijze met elkaar verbonden middels een trap. Deze loopt door het hart van het huis en verbindt, net als slagaders, de verschillende vertrekken.

Beton gevelbekleding

Het ingetogen karakter van de woning is te danken aan de materiaal- en kleurkeuze; de woning bestaat in de basis voornamelijk uit beton met grijs- en wittinten. Overige materialen zijn daarop aangepast om de rustige sfeer te behouden. Als bekleding van de lange, slanke woning is gekozen voor GeoStylistix in kleur 847 Shadow Grey. De evenredig lange en slanke gevelsteen benadrukt nog eens de lengte van de kadewoning. Uiterst strakke lijnen creëren wordt mogelijk doordat de betonnen gevelsteen niet gebakken wordt. Daardoor behoudt het beter haar strakke vorm.

Neem nu Contact op. Onze adviseurs staan voor u klaar!

MBI biedt een zeer uitgebreid assortiment geveloplossingen. Deze ruime keuze biedt veel inspiratie en geven u onbegrensde mogelijkheden.

Neem contact op voor een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs.

  Verzenden

  Contact