Opening eerste GeoCeramica® centrum in Amsterdam: Postmus in Villa ArenA

Het allereerste GeoCeramica® centrum van Amsterdam wordt op vrijdag 3 februari groots geopend. In de Amsterdamse woonmall ligt het accent op binnen, maar nu kan men er ook voor alle mogelijke buitenmaterialen en adviezen terecht. Met de nieuwe showroom moet buiten dichter bij binnen gebracht worden. Het GeoCeramica® centrum is een plek waar het totaalconcept voor de tuin centraal staat.

Keramiek-op-beton voor buiten

GeoCeramica® is een keramiek-op-beton tuintegel, welke in 2016 is uitgevonden door MBI De Steenmeesters. Inmiddels zijn er zo’n 6 miljoen vierkante meters verkocht en de collectie is uitgegroeid tot 252 designs in 2023. Wegens dit succes zijn daar sinds kort speciale GeoCeramica® centra aan gewijd. Daar kan de tuinconsument terecht voor tuininspiratie met alle designs en mogelijkheden van GeoCeramica®.

Voor het buitenleven

Postmus begon ooit als Postmus Sierbestrating en heeft sinds 2008 een mooie showroom pal naast de N206 tussen Leiden en Katwijk. Verder heeft Postmus ook vestigingen in Lisse en Zwaanshoek. In de loop der jaren verschoof Postmus de focus naar een compleet aanbod voor alles rondom het huis. Van tuinontwerp tot en met de aanleg daarvan. Postmus-directeur Chris van Rijn benadrukt Van Rijn waarom het Postmus-concept niet alleen uniek is, maar ook uitstekend past in Villa ArenA. ‘We verwachten dat klanten hun mond openen van verbazing als zij onze showroom binnenlopen’, zegt hij. „In de nieuwe showroom waan je je namelijk helemaal buiten en heb je bijna niet door dat je in een woonmall staat.”

Partner MBI De Steenmeesters

De opening van het centrum is de zesde van een reeks centra in Nederland. Zo zijn er GeoCeramica® Centra in Zuid-Holland, (Postmus Sierbestrating in Valkenburg), Midden Nederland (Pellegrom in Waardenburg), Gooi en Vechtstreek’ (Buiter Beton in Naarden), Centraal Nederland (Boeve Oldebroek), Noord -Oost Nederland (Buiter beton in Balkbrug) en nu dus een gloednieuw centrum in Amsterdam. Op deze plekken ligt allemaal het accent op grootse showtuinen met volop ruimte om de materialen te bekijken. MBI ziet dat de vraag naar fysieke voorbeelden van sierbestrating onverminderd is gebleven. Tuinconsumenten willen de materialen voelen en ervaren.

Mogelijkheden voor bezoek

Het nieuwe centrum in Amsterdam is vrij te bezoeken.