MBI breidt haar ISO 14001 certificaat uit

Productie en verkoop voor een mooie, comfortabele en duurzame leefomgeving

Met trots delen we graag mee dat naast Veghel ook Aalst, Kampen én Nieuw-Lekkerland het ISO 14001 certificaat behaald hebben. Te allen tijden is MBI bezig met veiligheid, kwaliteit en milieu. Voor Veghel hebben we al enkele jaren dit certificaat, maar vanaf heden zijn onze andere productielocaties ook geslaagd! In maart 2023 hebben er door Kiwa externe audits plaatsgevonden.

Dit certificaat is uitgegeven door Kiwa. Kiwa is de certificerende instelling die producten en processen toetst volgens vastgestelde richtlijnen. Het ISO 14001 certificaat is een wereldwijd bekend milieucertificaat.

MBI blijft continu veel aandacht behouden voor het verduurzamen van haar producten (receptuur) en het proces. Intern is er al veel reductie in CO2 uitstoot bereikt, zorgen we voor zo min mogelijk en gescheiden afvalstromen, maken we zoveel als mogelijk gebruik van groene stroom en staat er nog veel op de planning om het milieu zo min mogelijk te belasten.

MBI zet zich bewust in voor een duurzame wereld. Hier kunnen we allemaal ons steentje in bijdragen, dit doen we niet alleen voor onszelf maar ook zeker voor de generaties na ons.

Klik hier om de pdf te openen