Opening derde GeoCeramica® centrum (Gooi en Vechstreek)

Nieuwe stijl tuininspiratie opdoen

Het vierde officiële GeoCeramica® centrum van Nederland is geopend in Naarden. De grootste opening bij ‘Buiter Naarden’ vond plaats op vrijdag 22 april. Een fraai voorbeeld van de nieuwe formule van de producent van de materialen in kwestie: MBI De Steenmeesters. Met de ervaring opgedaan door Corona, stimuleren zij de nadruk op ruimtelijke grote buitenshowtuinen. Het nieuwe centrum heeft een gloednieuw plein met keurig aangelegde, vlakjes sierbestrating in eindeloos veel (GeoCeramica®) designs. Het is qua grootte uniek in zijn soort en een toonaangevende plek om tuininspiratie op te doen voor de (tuin)consument.

Buiter Beton Naarden

Buiter Beton is al bijna 40 jaar een begrip in de sierbestratingswereld. Buiter Beton is een groot leverancier van tuinmaterialen zoals sierbestrating, tuintegels, tuinhout, buitenverlichting, muur- en stapelelementen, kunstgras en onderhoudsproducten. Door het hele land leveren ze aan hoveniers, aannemers, architecten en handelaren. Met vestigingen in Balkbrug, Naarden en Hengelo leveren ze door heel Nederland, maar hebben nog altijd de mentaliteit van de kruidenier op de hoek: korte lijnen en een persoonlijke aanpak.

Partner MBI De Steenmeesters

De opening van het centrum is de derde van een reeks centra in Nederland. Zo is er een GeoCeramica® Centrum in Zuid – Holland, (Postmus Sierbestrating in Valkenburg) en ééntje in Midden Nederland (Pellegrom in Waardenburg). Op deze plekken ligt allemaal het accent op grootse showtuinen met volop ruimte om de materialen te bekijken. Deze ontwikkeling is geïnitieerd door de producent van het materiaal GeoCeramica®: MBI De Steenmeesters. Zij zagen dat ondanks de pandemie, de vraag naar fysieke voorbeelden van sierbestrating onverminderd bleef. Tuinconsumenten willen de materialen voelen en ervaren. MBI weet deze ambassadeur van hun merk op waarde te schatten. Tijdens de opening was er daarom een comité afgevaardigden om de opening bij te wonen.

Mogelijkheden voor bezoek

Het nieuwe centrum in Naarden is vrij te bezoeken. Voor meer informatie kijk je op: www.koster-tuinmaterialen.nl