Tweede MBI combinatie voor Anton Raamsman Int. Transport Haarle B.V.

Anton Raamsman Int. Transport Haarle B.V. rijdt al ruim 60 jaar voor MBI De Steenmeesters. In al deze jaren zijn ze meegegaan in de wensen en eisen die tegenwoordig gesteld worden om op deze manier zo innovatief mogelijk de weg op te gaan. Dagelijks worden er meer dan 30 combinaties ingezet bij MBI.

Duurzaamheid en veiligheid voorop

Het is de tweede combinatie voor Raamsman in de huisstijl van MBI en mét Dafne Schippers op de achterkant! Als trotse sponsor nemen we Dafne nu iedere keer mee de weg op, alleen het beste is goed genoeg.

De truck heeft het complete veiligheidspakket dat voldoet aan alle eisen. Het is wederom weer een nieuwe Volvo FH Light Concept in combinatie met de zuinige I-Save 460pk Turbo Compound aandrijflijn en een lichtgewicht KWB stenenoplegger van JKB Transporttechniek B.V. én met een Kennis RL13 kraan. Zo gaat Raamsman voor maximaal laadvermogen, laag brandstofverbruik en dus minder CO2-uitstoot.

Daarnaast staan veiligheid en chauffeurscomfort hoog in het vaandel bij Raamsman. De truck is onder andere uitgevoerd met Adaptive Cruise Control, Lane Keeping, Dynamic Steering, Dodehoekcamera, Achteruitrijcamera en Full-LED koplampen met adaptief grootlicht. Wat allemaal bijdraagt aan extra veiligheid.

Trotse chauffeur van deze combinatie is John!

De chauffeur van deze nieuwe combinatie is John Loos, die ondertussen al ruim 20 jaar in dienst is bij Raamsman. Hij is een MBI man in hart en nieren en dagelijks te vinden bij de verschillende vestigingen van MBI. Het is een man van weinig woorden, maar met een passie voor het vak. Overigens is hij ook een vroege vogel, wat ideaal is voor transport. Wij wensen John veel veilige kilometers en werkplezier toe!