Een zonnige tuin

Dit weekend zet Eigen Huis & Tuin een familietuin in Ede in het zonnetje. De tuin voldoet aan alle wensen van een jong stel met kinderen: een zonnige tuin met veel ruimte om te relaxen en een speciaal plekje voor de kids. Om deze tuin te realiseren is gekozen om de ruimte op te splitsen in twee gedeeltes met ieder een eigen ‘look & feel’. Hiervoor is uiteraard gebruik gemaakt van verschillende soorten materialen. 

Een leisteenlook met GeoCeramica® 

Voor de kleurrijke zithoek is gekozen voor de GeoCeramica® Tracks Mustang. Deze tegel heeft de look van leisteen. Leisteen is erg populair door de gevarieerde gelaagdheid en mooie patronen die extra schitteren in een zonnige tuin. Bovendien is de Tracks Mustang in vele tuinen toepasbaar door haar verfijnde look, wat combineren met andere materialen, formaten en kleuren mogelijk maakt.

De finishing touch

Om de natuurlijke sfeer van de tuin te behouden is de steenlook doorgetrokken in de muurelementen met de GIGA splitblok in de kleur Basalto. Deze splitblok is een absolute spraakmaker. Doordat de steen letterlijk gespleten wordt, heeft iedere afzonderlijke steen een uniek breukvlak. Met het grote formaat (60x12x15cm) is de GIGA splitblok ideaal voor grootse en stijlvolle elementen in de tuin, zoals een grote plantenbak.

Lees alles over muurelementen

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.