Atlete Dafne Schippers kiest MBI als official sponsor


Sprintster Dafne Schippers met 17 (internationale) medailles op haar naam, kiest voor het Veghelse MBI (Gemeente Meierijstad) als official sponsor in haar voorbereiding voor de Olympische Spelen in Tokio.

Dafne Schippers is kritisch als het om haar keuzes voor sponsoren gaat en heeft de overtuiging dat er altijd een fit moet zijn voor een succesvolle overeenkomst. De keuze voor Nederlands grootste producent van bestratingsmaterialen voor de buitenruimte is op natuurlijke wijze tot stand gekomen, vanuit persoonlijke interesse voor de inrichting van haar tuin.

“In gesprek met Dafne vonden wij onszelf op één lijn als het gaat om kernwaarden en visie en zijn onder de indruk van haar enorme discipline en doorzettingsvermogen. Voor ons is Dafne een inspiratiebron als het gaat om het uitdragen van onze kernwaarden aan de medewerkers maar ook aan onze klanten. Daarbij zijn wij natuurlijk hartstikke trots op Dafne Schippers als topsportster en op haar manier is zij ook een succesvol Nederlands Exportproduct. Daar sluiten wij ons graag bij aan en kijken uit naar de komende Olympische Spelen.” Aldus Marcel Bettonvil, Algemeen Directeur van MBI.

Dafne: “Het was zo leuk om de enthousiaste en gedreven mensen van MBI te ontmoeten en het bedrijf te zien en te leren kennen. We werken op hele andere gebieden maar als je ziet hoeveel raakvlakken we hebben in de passie voor ons vak, op de waarden zoals ambitie, oog voor detail, maar ook de toegankelijkheid die het familiebedrijf uitstraalt, dan vind ik dat enorm passend. Ik ben heel blij met dit partnership en kijk uit naar een mooie samenwerking!”

De ondertekening van het sponsorcontract vond plaats in het nieuwe MBI Design Center dat deze week in Amsterdam in gebruik genomen is.

Dafne Schippers
Hardloopster Dafne Schippers en Managing Director MBI Group bv. Marcel Bettonvil ondertekenen een contract in het nieuwe MBI Design Center in Amsterdam.

Over MBI

MBI is producent van hoogwaardige bestratings- en geveloplossingen voor publieke en private toepassing. Productontwikkeling vindt plaats vanuit de gedachte dat onze (openbare) ruimte bijdraagt aan bredere maatschappelijke doelen zoals comfort, veiligheid, duurzaamheid en gezondheid. Het speelveld is gericht op alle gebruiksgebieden van de buitenruimte; wonen, wegen, winkelen, werken en welzijn. Met 400 medewerkers verspreid over 4 productielocaties is MBI Nederlands grootste producent.