GeoCeramica® horecaterras

Het terras is sfeerbepalend voor uw horecagelegenheid. Naast de uitstraling zijn ook de praktische eisen van uw terras belangrijk. Als de zon schijnt wilt u natuurlijk dat uw medewerkers zich bekommeren om de klant en niet om het terras. Een horecaterras moet bestand zijn tegen vele bezoekers en dus zeer slijt- en krasvast zijn, maar ook presteren wat betreft kleurvastheid, maatvoering en stroefheid. Investeren in een mooi terras is het waard!

Het samenstellen van de juiste look & feel van uw terras vraagt creativiteit. Deze voorbereidingsfase is het allerbelangrijkste moment van het hele project. Daar bepaalt u de sfeer en uitstraling van uw terras. Dit hoeft u niet alleen te doen. Onze ervaren projectadviseurs en/of onze dealers nemen u graag mee in de mogelijkheden. 

GeoCeramica®, dé nieuwe siertegel voor horeca en openbare gelegenheden

Siertegels in grote formaten worden steeds populairder, ook in de horeca. MBI is de specialist op dit gebied. Niet voor niets zijn wij marktleider in particuliere segment met sierbestrating voor tuin en terras. De kwaliteitseisen die gesteld worden aan bestrating voor een horecaterras zijn dermate hoog dat wij niet zonder meer alle siertegels kunnen en willen aanbieden voor de openbare ruimte. Echter, in het bijzonder geschikt voor restaurants, hotels, winkelcentra en pleinen zijn GeoCeramica® en keramische tegels, zeker als alternatief voor natuursteen. 

GeoCeramica® is een totaal nieuwe ontwikkeling dankzij de combinatie van keramiek en beton in één. Een ideale tegel voor de horecaondernemer, want een keramische toplaag geeft een exclusieve uitstraling en heeft hoge kwalitatieve eigenschappen. De tegel laat zich eenvoudig leggen op elk type ondergrond. Ten opzichte van natuursteen of ‘normale’ keramische tegels, heeft GeoCeramica® geen speciale ondergrond nodig. Dit is niet alleen voordelig, u kunt ook altijd snel bij leidingen in de grond komen mocht er een calamiteit zijn. En daarna is de bestrating ook weer eenvoudig  te herstellen.

Alle voordelen van een GeoCeramica® terras:

GeoCeramica horecaterras

  • Grootformaat terrastegels
  • Ruime keuze uit kleuren en designs
  • Exclusieve uitstraling
  • Slijtvast en krasvast
  • Bestand tegen vetten en zuren
  • Eenvoudig schoon te houden
  • Geschikt voor iedere ondergrond
  • Zeer kleurvast en maatvast

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Grootste keramiek showtuin MBI

Bent u op zoek naar een prachtig onderhoudsarm terras van uitstekende kwaliteit? Dan moet u bij MBI zijn! Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar +31 413 349 400 of laat een bericht achter via ons contactformulier. Onze medewerkers voorzien u graag van deskundig advies. U kunt ook onderstaand formulier invullen voor een brochure of persoonlijk bezoek.

In Kampen hebben wij de grootste outdoor showtuin met keramische terrastegels. U vindt hier alle soorten tegels van keramiek en GeoCeramica® die MBI aanbiedt. Zo kunt u weloverwogen een keuze maken. De showtuin is gemakkelijk te bereiken tijdens werkdagen. Adres showtuin: Haatlandhaven 11, 8263 AS Kampen. Let op: wij verkopen niet rechtstreeks aan horecaondernemers, maar als u uw keuze gemaakt heeft, kunt u terecht bij één van onze dealers.

GeoCeramica® brochure 

Vul onderstaand formulier in om vrijblijvend onze brochure aan te vragen. U kunt ervoor kiezen om de brochure digitaal of per post te ontvangen. De download link ontvangt u direct in uw mailbox. 

Aanvraagformulier

Wat wilt u ontvangen? Meerdere opties mogelijk!

Marketingtoestemming
Wilt u vrijblijvend op de hoogte worden gehouden van ontwikkelingen? (U kunt zichzelf weer uitschrijven voor de nieuwsbrief met de uitschrijf-link in elke e-mail die u van ons ontvangt of door contact op te nemen via marketing[@]mbi.nl.)
Ja, per e-mailNee, bedankt


Praktijkvoorbeelden

GeoCeramica® horecaterras bij restaurant Vlaar in ‘s-Graveland:
GeoCeramica® 60x60cm Concreet, Flower en Smoke


Horecaterras bij McDonald’s in Delft:
GeoCeramica® 60x60cm Impasto, Nergo


Horecaterras bij McDonald’s in Veenendaal:
GeoCeramica® 60x60cm Impasto, Nergo


GeoCeramica® in het winkelcentrum van Roermond:
GeoCeramica® 60x60cm Fiordo, Sand, Fumo en Grigio

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.