Het terras is sfeerbepalend voor uw horecagelegenheid. Naast de uitstraling zijn ook de praktische eisen van uw terras belangrijk. Als de zon schijnt wilt u natuurlijk dat uw medewerkers zich bekommeren om de klant en niet om het terras. Een horecaterras moet bestand zijn tegen vele bezoekers en dus zeer slijt- en krasvast zijn, maar ook presteren wat betreft kleurvastheid, maatvoering en stroefheid. Investeren in een mooi terras is het waard!

Het samenstellen van de juiste look & feel van uw terras vraagt creativiteit. Deze voorbereidingsfase is het allerbelangrijkste moment van het hele project. Daar bepaalt u de sfeer en uitstraling van uw terras. Dit hoeft u niet alleen te doen. Onze ervaren projectadviseurs en/of onze dealers nemen u graag mee in de mogelijkheden.

GeoCeramica®, dé nieuwe siertegel voor horeca en openbare gelegenheden

Siertegels in grote formaten worden steeds populairder, ook in de horeca. MBI is de specialist op dit gebied. Niet voor niets zijn wij marktleider in particuliere segment met sierbestrating voor tuin en terras. De kwaliteitseisen die gesteld worden aan bestrating voor een horecaterras zijn dermate hoog dat wij niet zonder meer alle siertegels kunnen en willen aanbieden voor de openbare ruimte.

Echter, in het bijzonder geschikt voor restaurants, hotels, winkelcentra en pleinen zijn GeoCeramica® en keramische tegels, zeker als alternatief voor natuursteen.

GeoCeramica® is een totaal nieuwe ontwikkeling dankzij de combinatie van keramiek en beton in één. Een ideale tegel voor de horecaondernemer, want een keramische toplaag geeft een exclusieve uitstraling en heeft hoge kwalitatieve eigenschappen. De tegel laat zich eenvoudig leggen op elk type ondergrond. Ten opzichte van natuursteen of ‘normale’ keramische tegels, heeft GeoCeramica® geen speciale ondergrond nodig. Dit is niet alleen voordelig, u kunt ook altijd snel bij leidingen in de grond komen mocht er een calamiteit zijn. En daarna is de bestrating ook weer eenvoudig te herstellen.

horecava

Alle voordelen van een GeoCeramica® horecaterras:

  • Grootformaat terrastegels
  • Ruime keuze uit kleuren en designs
  • Exclusieve uitstraling
  • Slijtvast en krasvast
  • Bestand tegen vetten en zuren
  • Eenvoudig schoon te houden
  • Geschikt voor iedere ondergrond
  • Zeer kleurvast en maatvast