Bohemian Style met GeoCeramica®

eigenhuistuin

Bohemian Style met GeoCeramica®

Ben jij gek van kleur en romantisch ingesteld? Dan is de Bohemian Style iets voor jou! Lodewijk maakt deze week een kleurrijke tuin waar je niet op uitgekeken kunt raken.

 

Dit is een echte ‘gezelligheidstuin’, hier wordt geleefd. De combinatie van blauwe en groenblauwe tinten geven die typische mediterraanse sfeer. Het roze brengt de romantiek. De drukke prints en lekker veel kussens maken het geheel helemaal af. Zet de BBQ maar klaar! En precies daarom kiest Lodewijk ook voor de onderhoudsvriendelijke tegel GeoCeramica® met een keramische toplaag.  Deze tegel is vlekbestendig en makkelijk schoon te maken. Dat past perfect bij een gezellig buitenleven en kan de BBQ naar hartenlust spetteren en sputteren.

Op onderstaande foto’s is de tuin uitbundig ingericht. In de winter gaat dit natuurlijk niet. Om toch ook in de winter een Bohemian-sfeertje te behouden liggen er twee verschillende kleuren tegels in. Onder de kleden bevindt zich een iets lichtere kleur om zo het effect ook zonder de kleden te behouden. De tegels zijn door de hoge stroefheid uitstekend geschikt voor ons natte landje.

Naast GeoCeramica® zijn in deze tuin ook nog andere materialen van MBI gebruikt:

Bekijk alle voorbeeldtuinen van EH&T

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.