Betonblokken

MBI begon met het aanbieden van de veel toegepaste betonblokken in de bouwsector. Maar het assortiment is sinds 1945, ons oprichtingsjaar, flink uitgebreid. Op dit moment mogen wij onszelf specialist noemen in het vervaardigen van betonnen sierbestrating en gevelstenen en het aanbieden van die producten. Zo hebben wij tegenwoordig straatstenen, metselstenen, tegels, banden en diverse elementen in ons assortiment opgenomen. Deze producten hebben wij in het aanbod voor particulieren, maar ook voor zakelijke klanten in de bouw- en GWW sector.

Betonblokken en andere producten voor de bouw

Natuurlijk produceren en leveren we bij MBI tot op heden nog steeds onze kwaliteitsvolle en esthetische betonblokken, speciaal ontwikkeld voor de utiliteits- en woningbouw. Deze blokken vormen namelijk vaak de basis van gebouwen en woningen. Naast de standaard grijze metselblokken, produceren wij ook bijzondere blokken. Zoals bijvoorbeeld het akoestische Soundblox MA. Maar we produceren ook diverse andere producten die nodig zijn voor het vervaardigen van gebouwen en woningen. Zo kunt u bij ons ook terecht voor een ruim assortiment aan gevelstenen met een hoge esthetische waarde. Wij hechten bij MBI groot belang aan esthetiek: een mooie, duurzame leefomgeving staat bij ons op één.

Neem contact met ons op bij vragen

Heeft u vragen over de producten van MBI, bijvoorbeeld over onze betonblokken? Dan mag u altijd contact met ons opnemen. De afdeling Bouw is gevestigd in Kampen en zijn telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer +31 383 994 200.


Download onze catalogus met betonblokken


 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.