MBI voor bouw

Een gevel als communicatieobject

 • Producten buiten

  Gevelsteen Rox, Antraciet, Noors Antraciet en Noors Grijs

 • Producten binnen

  Gladde binnensteen Brixx

 • Ontwerp door

  3BM Architectuur Bouwtechniek

 • Plaats

  Ridderkerk

 • Realisatie

  2017

 • Te bezichtigen

  Ja

Natuurlijke ruwheid en aantrekkingskracht van Rox

Deze gevelsteen wordt na productie en wekenlange uitharding gebroken. Het resultaat is een grillig breukvlak dat er bij elke steen anders uitziet. Dankzij het bijzondere productieproces is Rox ondoordringbaar voor regen en vocht en daarmee zeer goed bestand tegen vuil. En Rox blijft mooi door het gebruik van 100% pure grondstoffen.

Een gevel is perfect in te zetten als communicatieobject door te werken met verschillende kleuren en formaten betonsteen. Qua maatvoering biedt MBI bijzondere langformaten tot grote blokformaten. Welke uitstraling u ook zoekt, onze Steenmeesters gaan de uitdaging graag voor u aan!

De sporthal van basisscholencomplex De Fontein & De Bosweide te Ridderkerk is uitgebreid met Rox in de kleuren Antraciet, Noors Antraciet en Noors Grijs. MBI kan nagenoeg iedere gewenste kleur Rox op maat produceren. Wij hebben vele soorten grondstoffen (natuurlijke granulaten) tot onze beschikking om de kleur van de steen te bepalen. Hierdoor zijn de mogelijkheden eigenlijk onbeperkt.

Neem nu Contact op. Onze adviseurs staan voor u klaar!

MBI biedt een zeer uitgebreid assortiment geveloplossingen. Deze ruime keuze biedt veel inspiratie en geven u onbegrensde mogelijkheden.

Neem contact op voor een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs.

  Verzenden

  Contact