‘Assortiment Bouw’ brochure

Bouwbrochure 

Laat u inspireren door een aantal voorbeeldprojecten, maak een keuze via de productselector of bekijk de nieuwe brochure ‘Assortiment Bouw’: een praktisch boekje met de verschillende series, eenheden en kenmerken. Maar deze brochure bevat ook informatie over dilatatie, geluidsreductie en toepassingsmogelijkheden. Kortom: een heel handig naslagwerk!

U kunt de nieuwe brochure online bekijken en downloaden. Heeft u toch liever een fysiek exemplaar? Dan verzoeken wij u onderstaand formulier in te vullen. U krijgt vervolgens, geheel vrijblijvend, een brochure toegestuurd per brievenbuspost.

Bekijk de online brochure

U kunt bij MBI terecht voor voetbalkantines, villa’s, rijtjeswoningen, torenhoge flats en alles wat daar tussenin zit. Uit de diversiteit van onze projecten kunt u opmaken dat MBI tal van verschillende bouwmaterialen produceert, zoals esthetische en functionele metselstenen en blokken. Met als doel het creëren van een mooie en duurzame leefomgeving in Nederland en daarbuiten. Wij bieden daartoe een zeer uitgebreid assortiment met ruime keuze, o.a. in textuur, formaat en kleur. Van de extra lange, slanke en uiterst stijlvolle gevelsteen GeoStylistix tot de robuuste splitsteen Rox.

Aanvraagformulier brochure ‘Assortiment Bouw’

Brochures worden binnen een week verzonden. Heeft u na een week nog niets ontvangen? Laat het ons weten en dan maken we het snel in orde!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.