MBIvoor tuin

Footcomfort®

Footcomfort® van MBI

Loop je ook zo graag op blote voeten door de tuin? Je voelt de warmte van de zon en het zachte briesje van de wind. De kinderen rennen vrolijk rond op hun blote voetjes… Dat zorgt voor een overweldigend vakantiegevoel. Bij het uitkiezen van je sierbestrating moet je daarom ook letten op de textuur van het oppervlak! De GeoSteen® collectie van MBI is uiterst aangenaam voor de voeten, dankzij Footcomfort®.

Footcomfort®

Wat is Footcomfort®?

GeoSteen® sierbestrating bestaat uit hoogwaardige tegels en stenen waar meer dan 76 jaar ervaring in verweven zit. Door een unieke nabewerkingsmethode is het mogelijk om onze terrastegels extra zacht te maken voor jouw blote voeten.

GeoSteen® oppervlakte texturen

In de GeoSteen® collectie met Footcomfort® vind je verschillende oppervlakte texturen. Zo hebben we bijvoorbeeld de GeoPiazza met een boomschorstextuur, of de GeoAntica met verouderde randjes. Dat zorgt voor een natuurlijke uitstraling, niet alleen qua look, maar zeker ook qua feel. En dat allemaal zonder in te leveren op jouw loopcomfort!

Bovendien voelt GeoSteen® met Footcomfort® in de zomer prettiger aan dan bijvoorbeeld natuursteen of zelfs keramiek. Dit komt omdat de toplaag van natuurlijke granulaten anders van structuur is en daardoor minder warm wordt dan andere materialen zoals dus natuursteen of keramiek. Hierdoor kunnen kinderen op een warme dag langer in de tuin spelen op hun blote voetjes. (Uiteraard speelt de kleur die je kiest hierin wel een belangrijke rol. Donkere tuintegels worden altijd warmer dan lichte tuintegels.)

Hoogwaardige nabewerkingen van MBI

GeoSteen® terrastegels zijn voorzien van een kleurechte toplaag van natuurlijke materialen en Protection Plus bescherming tegen vervuiling, waardoor de steen langer mooi blijft.

Neem Contact met ons op.

Om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verwijzen wij je naar ons landelijk dealernetwerk voor vragen over het assortiment, onderhoud en verwerking. Wanneer jouw MBI dealer je vraag niet kan beantwoorden, kun je ten alle tijden bij ons terecht. Vul het formulier in en wij proberen je zo spoedig mogelijk te antwoorden. (Let op: wij verkopen niet rechtstreeks aan particulieren.)

    Verzenden

    Contact