MBIvoor tuin

Footcomfort®

Footcomfort® van MBI

Loopt u ook zo graag op blote voeten door de tuin? U voelt de warmte van de zon en het zachte briesje van de wind. De kinderen rennen vrolijk rond op hun blote voetjes… Dat zorgt voor een overweldigend vakantiegevoel. Bij het uitkiezen van uw sierbestrating moet u daarom ook letten op de textuur van het oppervlak! De GeoSteen® collectie van MBI is uiterst aangenaam voor de voeten, dankzij Footcomfort®.

Footcomfort®

Wat is Footcomfort®?

Ons GeoSteen® assortiment bestaat uit hoogwaardige producten waar meer dan 70 jaar ervaring in verweven zit. Door een unieke nabewerkingsmethode is het mogelijk om onze terrastegels extra zacht te maken voor uw blote voeten.

GeoSteen® oppervlakte texturen

In de GeoSteen® collectie met Footcomfort® vindt u verschillende oppervlakte texturen. Zo hebben we bijvoorbeeld de GeoPiazza met een boomschorstextuur, of de GeoAntica met verouderde randjes. Dat zorgt voor een natuurlijke uitstraling, niet alleen qua look, maar zeker ook qua feel. En dat allemaal zonder in te leveren op uw loopcomfort!
En vergeet niet dat GeoSteen® met Footcomfort® in de zomer veel prettiger aanvoelt dan natuursteen, omdat natuursteen door de zon ontzettend heet wordt. Hierdoor kunnen kinderen op een warme dag niet in de tuin spelen op hun blote voetjes. (Uiteraard speelt de kleur die u kiest hierin wel een belangrijke rol. Donkere tuintegels worden altijd warmer dan lichte tuintegels.)

Hoogwaardige nabewerkingen van MBI

GeoSteen® terrastegels zijn voorzien van een kleurechte toplaag van natuurlijke materialen en Protection Plus bescherming tegen vervuiling, waardoor de steen langer mooi blijft. Lodewijk legt uit in een video wat hier het voordeel hiervan is.

Neem Contact met ons op.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verwijzen wij naar ons landelijk dealernetwerk voor vragen over het assortiment, onderhoud en verwerking. Wanneer uw MBI dealer uw vraag niet kan beantwoorden, kunt u ten alle tijden bij ons terecht. Vul het formulier in en wij proberen u zo spoedig mogelijk te antwoorden. (Let op: wij verkopen niet rechtstreeks aan particulieren.)

    Verzenden