MBI voor tuin

Portugese tegels

Een nieuwe lijn binnen GeoCeramica®: Porto. Deze tegel doet denken aan de Portugese bonte tegeltjes, met alle voordelen van GeoCeramica®.

 • Gezien bij

  Eigen Huis & Tuin (seizoen 2019)

 • Portugese tegels

  GeoCeramica® Porto

 • Kleuren

  Porto Azzuro, Porto Mix en Porto Verde

Kleurrijke tegels voor een Portugees tuingevoel

Portugese tegels

GeoCeramica® Porto

Dit weekend was bij Eigen Huis en Tuin een nieuwe lijn binnen GeoCeramica® te zien: Porto. Deze tegel doet denken aan de Portugese bonte tegeltjes, met alle voordelen van GeoCeramica®. De tegels werden aangelegd als sfeermaker en een aanvulling in de speelsheid van de ‘Jungle Tuin’.

Een vakantiegevoel, thuis

De bonte tegels van de Porto collectie halen het vakantiegevoel in uw tuin. Kleur is erg bepalend voor de sfeer van een tuin. In deze tuin is de kleur Verde gebruikt. In combinatie met de beplanting in de jungletuin maken de groen-tinten van de tegel de tuin tot één geheel. De tegels bestaan als het ware uit 9 verschillende vlakjes met ieder een eigen patroon. Hierdoor lijkt het alsof de tegel uit meerdere kleinere tegeltjes bestaat. Dit geeft niet alleen een unieke en sfeervolle look, maar is ook tijdbesparend in aanleg– de 9 aparte tegeltjes worden als het ware in één keer verwerkt. Ook heeft u hierdoor minder voegen en dus een stuk minder plek waar onkruid kan groeien. De Porto is verkrijgbaar in 3 kleuren: Mix, Azzuro en Verde.

Het Portugese buitenleven-gevoel met een zitbank

Om het buitenleven-gevoel te versterken is een zitbank gemaakt in het verlengde van het terras. De Portugese tegels zijn hierbij op en tegen een betonnen zitelement gelijmd. Bekijk onderstaand de foto’s. Met het team van Eigen Huis & Tuin hebben wij nog een mooi project gemaakt. Klik hier voor een andere inspiratietuin in Portugese stijl.

Op deze pagina vind je nog meer ideeën voor een zomers tuingevoel dus scroll vooral nog even door!

portugese tegels gekleurd
Porto Mix

 

portugese tegels blauw
Porto Azzuro

 

portugese tegels groen
Porto Verde

Elk jaar nieuwe designs en tegels met motiefjes

Meer Portugese tegels

Binnen de GeoCeramica® collectie is er ruime keuze uit designs. Alle tegels binnen de GeoCeramica® collectie zijn een combinatie van een hoogwaardige, stijlvolle en onderhoudsvriendelijke keramische toplaag op een betonnen Stabikorn®-drager. Hierdoor is GeoCeramica® net zo eenvoudig te verwerken als betontegels. Maar wel met alle voordelen van een onderhoudsarm keramiek.

Raadpleeg onze webcatalogus

De Portugese tegel Porto maakt deel uit van de collectie van 2019. Omdat ons assortiment met regelmaat wisselt raden wij aan onze webcatalogus www.mbituin.nl te bezoeken. Type de naam Porto in de zoekbalk en u weet direct of deze nog leverbaar is. Omdat wij graag veel tuininspiratie bieden laten wij alle projecten van het programma op onze site staan.

Nieuwe Portuguse tegels in collectie 2020

GeoCeramica® DueDecora

Deze designtegel met prachtige decoratie symboliseert het authentieke culturele erfgoed van Portugal. Warmte, gezelligheid en gevoel voor eigentijds design.  Creëer een uitgesproken stijl en kies voor een zonovergoten, vakantiegevoel in eigen tuin.

Klassieke tegels met motief

GeoCeramica® Mosaik

Voor wie de bonte kleuren van Portugese tegels te veel vindt is GeoCeramica® Mosaik een klassieke optie. Geheel van deze tijd is het binnengevoel naar buiten halen. Met dit creatieve Mosaik patroon creëert u eenvoudig een romantische en zomerse sfeer in uw tuin. De kleuren zijn subtiel gehouden. Voor een perfect ton-sur-ton adviseren wij een combinatie met de serie Evoque.

Neem Contact met ons op.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verwijzen wij naar ons landelijk dealernetwerk voor vragen over het assortiment, onderhoud en verwerking. Wanneer uw MBI dealer uw vraag niet kan beantwoorden, kunt u ten alle tijden bij ons terecht. Vul het formulier in en wij proberen u zo spoedig mogelijk te antwoorden. (Let op: wij verkopen niet rechtstreeks aan particulieren.)

  Verzenden

  Contact