MBI voor Bouw

O'Sea in Oostende, ook wel 'Koningin der Badsteden' genoemd, is een oase van rust en luxe. Op steenworp afstand van het strand, winkels en horeca, zijn 251 moderne appartementen opgeleverd. Met prachtige binnentuinen die dienen als rust- en ontmoetingsplaatsen.

Oase van rust en luxe

O’Sea in Oostende, ook wel ‘Koningin der Badsteden’ genoemd, is een oase van rust en luxe. Op steenworp afstand van het strand, winkels en horeca, zijn 251 moderne appartementen opgeleverd. Met prachtige binnentuinen die dienen als rust- en ontmoetingsplaatsen. In 2018 is de gefaseerde oplevering begonnen en recentelijk zijn de laatste appartementen in verkoop gegaan.

Synergie tussen bouw en openbare ruimte

Het O’Sea project is opgestart met de gedachte dat de publieke ruimte en gebouwen één geheel moeten vormen. Het project is opgedeeld in drie deelgebieden met elk een eigen charme, bestaande uit laag-, middel- en hoogbouw. Zelfs in de verscheidenheid, is er synergie tussen de verschillende gevels en de publieke ruimte waarmee het in verbinding staat. Dit komt mede dankzij de hoogwaardige materialen: “We gebruiken architectonisch beton en baksteen in combinatie met keramische gevelbekleding, pleisterwerk en innovatiematerialen”, aldus het architectenbureau. Een groot deel van die hoogwaardige materialen bestaat uit een combinatie van GeoStylistix gevelstenen en steenstrips. Met haar lange, slanke formaat en kleurechte toplaag met natuurlijke granulaten is de GeoStylistix een bijzonder gezicht. Het biedt ultieme ontwerpvrijheid en vormt een uniek gevelbeeld. Het O’Sea project verdient niets minder dan een gevelsteen die net zo uniek, evenwichtig en eigentijds is als het project zelf.

De ‘W’ van wonen

Vanuit het 5W-concept denkt MBI graag mee met de inrichting en verbintenis van gevel en straat. Binnen de categorie ‘wonen’ bieden wij verscheidene hedendaagse en hoogwaardige bestratings- en geveloplossingen. Voor alle projecten hebben wij adviseurs klaarstaan die u meenemen in de materiaalkeuze voor uw project, van openbare ruimtes tot exclusieve villabouw. Neem contact op voor een gesprek via onderstaand contactformulier.

GeoStylistix gevel Oostende

Heb je een project?
Vraag een online adviesgesprek aan!

Ben je ontwerper? Plan eenvoudig een online adviesgesprek in met één van onze bouwspecialisten of kom eens langs in ons Design Centre in Amsterdam (uitsluitend op afspraak).

Contact