Steenstrips

Steenstrips

Gevelrenovatie vraagt om andere materialen dan nieuwbouw. Door het dunne karakter van steenstrips kan een gevel gerenoveerd worden met een minimum aan ruimteverlies. Hierdoor is het ook mogelijk om bijvoorbeeld bestaande ramen met steenstrips af te werken. De steenstrips worden direct op de gevel of isolatieplaten aangebracht.

Steenstrips ideaal voor gevelrenovatie

Bij een gevelrenovatie met steenstrips blijft het authentieke karakter van een woning behouden. De buitenkant krijgt een nieuwe en moderne uitstraling. Gecombineerd met gevelisolatie zorgen steenstrips tevens voor een perfecte isolatieschil rondom de woning. Deze manier van isoleren is interessant als de isolatiewaarde niet voldoende is of in slechte staat verkeert. MBI is een onafhankelijke leverancier en onze steenstrips worden reeds toegepast op diverse soorten/merken gevelisolatie.

Steenstrips van diverse betonstenen

GeoStylistix zijn langformaat gevelstenen met een toplaag van hoogwaardige natuurlijke materialen met een zeer verfijnde structuur. Dit langformaat steenstrip is leverbaar in 595×40 en 295×40 in verschillende diktes, zoals 15mm, 18mm, en 20mm. Met een grote keuze uit kleurnuances is dit de meest stijlvolle gevelbekleding van dit moment.

gevelsteen, metselsteen, baksteenOok voor het kleinere budget is er keuze. De serie Social Design is een kleurrijke collectie met een hoogwaardige GeoSteen® toplaag. Door de mix mineralen heeft de nuancering een luxe uitstraling en biedt betere kleurechtheid en kleurbehoud op de langere termijn.

Ondanks de geringe dikte behouden de steenstrips dezelfde positieve eigenschappen als de ‘originele’ gevelstenen. Qua uitstraling doen de steenstrips er ook niet voor onder, gevoegd hebben de steenstrips exact dezelfde uitstraling.

Oplossing voor mooi afgewerkte hoeken

Een nadeel van steenstrips is vaak de samengestelde hoek, esthetisch gezien is dit niet de mooiste oplossing. Ook hiervoor heeft MBI de oplossing in huis en de hoekoplossing bieden wij uit één geheel aan zodat het onzichtbaar is dat er steenstrips zijn gebruikt in plaats van hele gevelstenen.



Informatievraag Steenstrips

Bedrijf

Naam

E-mail

Telefoon

Vraag

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.