GeoStylistix

Slanke gevelsteen GeoStylistix

GeoStylistix biedt u de kans om iets unieks te ontwerpen. Een extra lange, slanke en uiterst stijlvolle gevelsteen. Onderscheidend qua kleur, formaat en textuur. Door de a-typische afmetingen is het mogelijk om een bijzonder horizontaal lijnenspel voor de gevel te creëren. De voordelen van beton, gecombineerd met de oogstrelende esthetische kenmerken van natuursteen. U zult aangenaam verrast zijn door de ontwerpvrijheid en de keuzemogelijkheden die de slanke gevelsteen GeoStylistix garandeert. U kunt de kleur van de natuurlijke mineralen kiezen en precies de gevel samenstellen die u voor ogen heeft.

Kleuren gevelsteen GeoStylistix

Dit is een overzicht van de standaard kleuren van deze slanke gevelsteen. Wij kunnen tevens voor u de kleur op maat maken bij een minimale afname! Neem hiervoor contact op met onze adviseurs of met één van onze partners. Het is tevens mogelijk om onderstaande afbeeldingen te downloaden voor 3D visualisatie.

MBI kan nagenoeg iedere gewenste kleur GeoStylistix op maat produceren. Welke uitstraling u ook zoekt, onze Steenmeesters gaan de uitdaging graag voor u aan!

Het samenstellen van de juiste kleur vraagt creativiteit. In deze voorbereidingsfase bepaalt u de sfeer en uitstraling van de gevel. Dit hoeft u niet alleen te doen. Onze ervaren adviseurs nemen u graag mee in de mogelijkheden. MBI zet haar ruime ervaring in om de gewenste kleur op maat voor uw project te produceren bij minimale afname. Aan de hand van voorbeelden en samples creëren wij uw ideale gevelbeeld.

Exotische kleuren exclusief op aanvraag:


Kenmerken:

  • Extra slanke gevelsteen
  • Gladde toplaag
  • Keuze uit diverse kleuren
  • De uitstraling van natuursteen
  • Zeer geschikt voor metselwerk met dunne voegen (lijmtechniek).
  • Door de (open) structuur van de toplaag gecombineerd met een dichte onderlaag is de steen zorgeloos buiten toepasbaar.
  • Ook verkrijgbaar als steenstrip

Formaten (lxbxh):

  • 295x95x40 mm
  • 297x97x88 mm
  • 595x95x40 mm

meer-infoDownload productblad


Voorbeelden van gevels met deze slanke steen


Meer zien?

Vraag ons nieuwe inspiratieboek nu aan! Wij zijn trots op de gevels die architecten met onze producten weten te realiseren. In onderstaande uitgave hebben wij de mooiste projecten gebundeld. De slanke gevelsteen GeoStylistix speelt hierin absoluut de hoofdrol. Wilt u ons inspiratieboek ontvangen? Vul dan het formulier in. De download link ontvangt u direct in uw mailbox.

gevelsteen-projecten

Aanvraagformulier inspiratieboek

Bedrijf

Naam

E-mail

Adres (geen postbus)

Postcode

Plaats

Telefoon

Hoe wilt u ons inspiratieboek ontvangen?

Marketingtoestemming
Wilt u vrijblijvend op de hoogte worden gehouden van ontwikkelingen? (U kunt zichzelf weer uitschrijven voor de nieuwsbrief met de uitschrijf-link in elke e-mail die u van ons ontvangt of door contact op te nemen via marketing[@]mbi.nl.)
Ja, per e-mailNee, bedankt

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.