Stoere Zuid-Europese voorbeeldtuin

eigenhuistuin

Stoere Zuid-Europese voorbeeldtuin

Dit koppel uit Hillegom houdt van een industriële inrichting. En dat is wel te zien, want bij het verbouwen van hun huis wisten ze precies wat ze binnen wilden doen. Maar met de tuin hebben ze heel veel moeite en daarom komt het klusteam van Eigen Huis en Tuin langs! Een industriële look is veelzijdig en goed te combineren met andere stijlen. Mediterrane beplanting zoals olijfbomen, geven deze stoere tuin een subtiel Zuid-Europees tintje. 

GeoStretto Plus

Tom maakt een tuin waar ze kunnen barbecuen en borrelen, in dezelfde stoere stijl die ze binnenshuis hebben. Hiervoor gebruikt hij onze GeoStretto Plus tuintegel in de kleur Cannobio. Dit is een moderne strakke tegel die kleine tuinen doet groeien. GeoStretto Plus onderstreept ruimte. En een klein, rafelig randje maakt het moderne uiterlijk compleet. 

Lees meer over GeoSteen® GeoStretto Plus

Muro Dimensionale

Typerend voor de industriële look zijn karakteristieke stenen muren. Daarom heeft Tom een hele strakke en sprekende tuinmuur gemaakt waar de beplanting in kan. Onze Muro Dimensionale is een nieuw muurblok waarbij 3D vormen centraal staan. Dankzij de verschillende dieptelagen krijgt u een heel gevarieerd geheel. De afmetingen van alle muurblokken zijn 20x30x15cm, dus alleen de zichtbare kant van de steen heeft het 3D effect. Verder is de Muro Dimensionale een normaal stapelblok om bijvoorbeeld een grote bloembak te maken. Heel modern dankzij de hoogwaardige vierkante afwerking. Het 3D muurblok onderstreept dan ook de modern ontworpen tuin. U kunt met uitlichting spannende effecten in uw tuin creëren.

Wilt u al jaren een muurtje in uw tuin, maar ziet u op tegen het werk? Niet nodig. MBI heeft muurelementen die ook voor de “doe-het-zelver” eenvoudig te verwerken zijn.

Lees meer over tuinmuurtjes maken


eigenhuistuin

Bekijk alle voorbeeldtuinen van Eigen Huis & Tuin

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.