Yoga tuin met GeoCeramica®

eigenhuistuinYoga tuin met GeoCeramica®

Lichaam en geest komen helemaal tot rust in deze echte yoga tuin. Deze week maakt Tom de perfecte buitenkamer voor mediteren, mindfulness en sportieve oefeningen. Voor het terras gebruikt hij twee soorten GeoCeramica®, de allernieuwste trend in de tuin. 

Deze week in Eigen Huis en Tuin legt Tom precies zo’n tuin aan met onze onderhoudsvriendelijke tegels. Uit al onze soorten GeoCeramica® kiest hij de Timber en de Canvas. De Timber is een keramische siertegel met een sfeervolle hout-look en de Canvas lijkt net op een echt tapijt! GeoCeramica® biedt alle voordelen van keramiek gecombineerd met de eenvoudige aanleg van gewone betontegels. Er is namelijk geen speciale fundering nodig, zoals bij standaard keramiek, dankzij de degelijke betonnen drager. Dat scheelt in de wachttijd, moeite én kosten. Bovendien is het leggen nog eens extra makkelijk dankzij de geïntegreerde afstandshouders. De keuze voor GeoCeramica® was dus heel gauw gemaakt door het klusteam.

Lees verder over GeoCeramica®

Voor een yoga sessie heeft u de tuin misschien wel eens speciaal aangekleed met lichtjes, kleedjes of kussens. Bij het opruimen gaat dan elke keer ook dat extra stukje sfeer verloren. Dankzij een uniek design is het nu mogelijk om het hele jaar van deze sfeer te genieten. GeoCeramica® Canvas is uiterst geschikt om speelse accenten te leggen, een zithoek aan te kleden of om een creatieve overgang te maken. Een keramisch kleed van GeoCeramica® in de tuin voor zomer en winter.

Wordt één met de natuur dankzij de GeoCeramica® Timber. Want hout is een levend, sfeervol materiaal met onvoorspelbare knoesten en patronen. De esthetiek is tijdloos en floreert tot op de dag van vandaag. Het is robuust, natuurlijk én stijlvol. Kies voor de schoonheid van echt hout, maar niet voor de nadelen, zoals schoonmaken. Want genieten van de natuur is iets heel anders dan uw houten terras elk seizoen opnieuw in de lak zetten!

Bekijk alle voorbeeldtuinen van EH&T

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.