GeoCeramica® wintertuin met sfeerverlichting

Eigen Huis & Tuin

GeoCeramica® Wintertuin met sfeerverlichting

GeoCeramica® in-lite Ready

Van een mooi terras wilt u natuurlijk ook ’s avonds kunnen genieten. En niet te vergeten, ook zien! Daarom heeft het klusteam van Eigen Huis en Tuin gekozen voor GeoCeramica® in-lite Ready. Dat zijn keramische tegels die een speciale uitsparing bevatten voor sfeerverlichting!

Onze GeoCeramica® tegels zijn vanaf februari 2018 ‘in-lite ready’ ofwel verkrijgbaar met voorgeboorde sparing voor in-lite LED grondspots.
Zo voegt u voortaan zeer eenvoudig licht toe aan uw project. Wel zo makkelijk!

Meer over GeoCeramica® in-lite Ready

Wat is GeoCeramica®?

Met GeoCeramica® van MBI kiest u voor kwalitatieve, onderhoudsvrije en eenvoudig aan te leggen keramische bestrating. Voeg daar geïntegreerde verlichting van in-lite aan toe en u kunt dag en nacht van uw tuin en sierbestrating genieten. GeoCeramica® biedt alle voordelen van een keramische tegel, gecombineerd met de eenvoudige aanleg van een gewone betontegel. Er is namelijk geen speciale fundering nodig, zoals bij normaal keramiek. GeoCeramica® is leverbaar in ontelbaar veel kleuren, maten en designs! Al uw voordelen op een rij:

  • Kras- en kleurvast
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Gemakkelijk te leggen
  • Vlek- en zuurbestendig
  • Minder snel groene (gladde) aanslag
  • Zeer geschikt voor geïntegreerde verlichting

Het resultaat van de tuin

U ziet hier GeoCeramica® tegels uit de serie Canvas (tapijtlook) en Timber (houtlook); deze lijken net op écht tapijt of hout. Het voelt zelfs zo! Ideaal voor een sfeervol terras wat weinig onderhoud vergt en jarenlang mooi blijft.

Hopelijk heeft u deze aflevering van Eigen Huis en Tuin niet gemist, want tijdens de uitzending heeft MBI een sierbestratingscheque verloot ter waarde van €450! Wilt u hier ook kans op maken? Kijk naar Eigen Huis en Tuin op RTL4!


Eigen Huis & Tuin

Voorbeeldtuinen

Meer voorbeeldtuinen zien? Bekijk alle foto’s van de afleveringen van Eigen Huis en Tuin waar sierbestrating van MBI in ligt. Perfect om te gebruiken als inspiratie voor uw eigen tuin!

Ga naar alle tuinen

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.