GeoCeramica® Wintertuin met sfeerverlichting

GeoCeramica® Wintertuin met sfeerverlichtingeigenhuistuin

GeoCeramica® in-lite Ready

Van een mooi terras wilt u natuurlijk ook ’s avonds kunnen genieten. En niet te vergeten, ook zien! Daarom heeft het klusteam van Eigen Huis en Tuin gekozen voor GeoCeramica® in-lite Ready. Dat zijn keramische tegels die een speciale uitsparing bevatten voor sfeerverlichting!

Onze GeoCeramica® tegels zijn vanaf februari 2018 ‘in-lite ready’ ofwel verkrijgbaar met voorgeboorde sparing voor in-lite LED grondspots.
Zo voegt u voortaan zeer eenvoudig licht toe aan uw project. Wel zo makkelijk!

Meer over GeoCeramica® in-lite Ready

Wat is GeoCeramica®?

Met GeoCeramica® van MBI kiest u voor kwalitatieve, onderhoudsvrije en eenvoudig aan te leggen keramische bestrating. Voeg daar geïntegreerde verlichting van in-lite aan toe en u kunt dag en nacht van uw tuin en sierbestrating genieten. GeoCeramica® biedt alle voordelen van een keramische tegel, gecombineerd met de eenvoudige aanleg van een gewone betontegel. Er is namelijk geen speciale fundering nodig, zoals bij normaal keramiek. GeoCeramica® is leverbaar in ontelbaar veel kleuren, maten en designs! Al uw voordelen op een rij:

 • Kras- en kleurvast
 • Eenvoudig schoon te maken
 • Gemakkelijk te leggen
 • Vlek- en zuurbestendig
 • Minder snel groene (gladde) aanslag
 • Zeer geschikt voor geïntegreerde verlichting

Het resultaat van de tuin

U ziet hier GeoCeramica® tegels uit de serie Canvas (tapijtlook) en Timber (houtlook); deze lijken net op écht tapijt of hout. Het voelt zelfs zo! Ideaal voor een sfeervol terras wat weinig onderhoud vergt en jarenlang mooi blijft.

Hopelijk heeft u deze aflevering van Eigen Huis en Tuin niet gemist, want tijdens de uitzending heeft MBI een sierbestratingscheque verloot ter waarde van €450! Wilt u hier ook kans op maken? Kijk naar Eigen Huis en Tuin op RTL4!


Bekijk alle voorbeeldtuinen van Eigen Huis & Tuin

Reageren is niet mogelijk

 • Delen op sociale media

  Pinterest
  Facebook
  YouTube
  LinkedIn