Werkvoorbereider in Veghel

Voor de Technische Dienst van onze productielocatie in Veghel zijn we op zoek naar:

een enthousiaste werkvoorbereider

Als werkvoorbereider speel je in het voortraject een belangrijke rol. Je zorgt voor de planning van de werkzaamheden en dat er voldoende personeel, materiaal en materieel op de werkplaats zijn om het werk te kunnen doen. Als dat gedaan is houd je de voortgang nauwlettend in de gaten en zie je erop toe dat de werkzaamheden geen onnodige vertraging en kostenoverschrijding oplopen.

Functie omschrijving

Je wordt aangestuurd door het hoofd TD en werkt nauw samen met de technische dienst, magazijn en inkoop. Tijdens het uitvoeringsproces ben jij de spin in ’t web. Hierbij worden de volgende werkzaamheden verricht:

 • Controleren, toetsen en aanpassen van werktekeningen en checken noodzakelijke onderdelen.
 • Bepalen en uitwerken van de meest effectieve en efficiënte werkmethoden.
 • Berekenen en verzorgen van de bestellingen en inkoop van materialen.
 • Opstellen en bewaken van de projectplanning en deelschema’s.
 • Bewaken van voortgang en kosten.
 • Bijhouden van administratie.
 • Onderhouden van contacten met monteurs.
 • Schakel zijn tussen externe contacten en het uitvoerende team.
 • Voorbereiding revisie-stops.

Profiel

Je hebt een MBO/HBO niveau, achtergrond WTB, aangevuld met Electro (is een pré) en ervaring met A-cad. Je hebt technisch inzicht. Je moet tekeningen kunnen lezen en je een beeld kunnen vormen van de werkzaamheden. Je kunt goed plannen, organiseren en coördineren, ook onder druk. Je werkt heel accuraat en werkt goed samen met je collega’s. Voor verdere informatie over de functie kun je contact opnemen met dhr. R.J. Vissers, Hoofd Technische Dienst Veghel, via telefoonnummer: 0413 – 349 400.

Wij bieden jou

Een afwisselende en uitdagende baan binnen een dynamische organisatie die continue met verbetering bezig is (denk aan TPM en 5S). Er is sprake van een collegiale sfeer met een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden wij volop ruimte voor ontplooiing, zowel op vaktechnisch als persoonlijk gebied. Gemiddeld werken medewerkers 15 jaar bij ons. Daar zijn we trots op. We doen dan ook ons best om een goede werkgever te zijn. We leren mensen graag goed kennen, want MBI is nog steeds een echt familiebedrijf.


Solliciteren

Enthousiaste kandidaten kunnen hun sollicitatiebrief met CV versturen via onderstaand formulier of per post naar:  MBI BV, Tav. Mw. A. van de Griendt (HR Adviseur), Postbus 259, 5460 AG Veghel.Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reageren is niet mogelijk

 • Delen op sociale media

  Pinterest
  Facebook
  YouTube
  LinkedIn