Week van ons water

water-openbare-ruimteWeek van Ons Water

Op zondag 11 oktober start de eerste nationale Week van Ons Water. Op diverse plaatsen in Nederland kan het publiek meer te weten komen over wat er allemaal komt kijken bij het waterbeheer in Nederland. Door heel Nederland zijn er publieksactiviteiten als wandelingen, fietsexcursies en waterproefjes op locatie. Een overzicht staat op weekvanonswater.nl.

Congres 15 oktober

Ook in de professionele sector wordt aandacht gegeven aan deze eerste Week van het water. Op 15 oktober a.s. vindt het Congres Water in de Openbare Ruimte plaats. Hier komt heel specialistisch Nederland op gebied van waterbeheer samen.

Lezingen en interactieve sessies

In samenwerking met BeST (Vereniging van fabrikanten van bestratingsmaterialen) vindt hier een tweetal lezingen plaats voor iedereen die professioneel te maken heeft met waterbeheer. Deelname is gratis: programma en inschrijvingsformulier.

Informatiestands

Op Water in de Openbare Ruimte worden alle mogelijkheden, problemen en oplossingen rond de klimaatbestendige stad getoond. Zo vindt u op de informatiestands onder meer innovatieve producten voor bestrating, platte daken, groenvoorzieningen, pleinen en hemelwaterafvoer en -opvang. MBI toont hier ook haar oplossing voor waterbeheer: Porodrain®. Graag tot ziens op onze stand.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.