Warme wintertuin met GeoPiazza

Sfeervolle wintertuin voor een knus gevoel

Eigen Huis & Tuin

De tuin van deze bewoners was allebehalve knus, maar na de makeover van Tom en zijn klusteam is het een enorm gezellige plek geworden. U kunt zich er heerlijk rond het vuur verzamelen, en onder de overkapping met verhoogde zitplek blijf het altijd droog en warm. Zelfs in de winter!

Muro Dimensionale, kleur Cannobio

Dankzij de verschillende dieptelagen krijgt u een heel gevarieerd geheel. De afmetingen van alle muurblokken zijn 20x30x15cm, dus alleen de zichtbare kant van de steen heeft het 3D effect. Verder is de Muro Dimensionale een normaal stapelblok om bijvoorbeeld bloembakken te maken. Heel modern dankzij de hoogwaardige vierkante afwerking. Het 3D muurblok onderstreept dan ook de modern ontworpen tuin. U kunt met uitlichting spannende effecten in uw tuin creëren.

GeoFacetto traptredes, kleur Cannobio

Met de GeoFacetto traptredes (kleur Cannobio) komt u op de overdekte en verhoogde vlonder. Door dit hoogteverschil oogt de tuin ruimer. Probeer altijd een beetje hoogteverschillen toe te passen in uw tuin. Dit zorgt voor spanning in de tuin door hogere elementen op de voorgrond te plaatsen in combinatie met lagere elementen. U kunt bijvoorbeeld bomen of een pergola op de voorgrond plaatsen. Houd er ook rekening mee dat elementen meerdere functies kunnen vervullen. Een pergola kan bijvoorbeeld voor schaduw zorgen, maar biedt ook beschutting en privacy.

GeoSteen® GeoPiazza terrastegels, kleur Lazise

MBI is de uitvinder van terrastegels van beton met een hoogwaardige toplaag, die o.a. uit kleurechte, natuurlijke materialen bestaat. De laatste jaren heeft MBI de toplaag naar een hoger niveau in kwaliteit en dichtheid gebracht. De GeoPiazza serie is verkrijgbaar in vijf kleuren, heel veel verschillende formaten en een prachtig wildverband. De GeoPiazza is voorzien van beschermingsfactor 25 en is hierdoor zeer onderhoudsvriendelijk.

Meer over GeoSteen®


Eigen Huis & Tuin

Voorbeeldtuinen

Meer voorbeeldtuinen zien? Bekijk alle foto’s van de afleveringen van Eigen Huis en Tuin waar sierbestrating van MBI in ligt. Perfect om te gebruiken als inspiratie voor uw eigen tuin!

Ga naar alle tuinen

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.