GeoCeramica® Patina: voortuin inspiratie

Een praktische en gezellige voortuin

Voor de laatste aflevering van dit seizoen, is Eigen Huis en Tuin afgereisd naar Rijswijk. Hier bezocht Tom een pasgetrouwd stel die de wens had voor een praktische en gezellige voortuin. Compleet met opbergruimte voor de afvalbakken en fietsen, maar ook zit- en eetgedeelte voor gezellige borrels en barbecues.  

GeoCeramica® Patina

Praktisch en mooi. Dat is de nieuwe GeoCeramica® Patina serie. De oppervlakte van de tegel weerspiegelt ‘weer’ en ‘gebruik’. Zo heb je de uitstraling van natuursteen tegels, maar dan met het praktische voordelen van keramiek. Deze zijn namelijk slijt- en krasvast en bovendien makkelijk te onderhouden. Het eigentijdse ontwerp met neutrale kleur laat zich mooi combineren met allerlei kleuren en beplanting. Het resultaat: een gezellige en moderne voortuin. Bovendien zijn de tuintegels 60×60 ideaal voor de wat kleinere voortuin. Voor een grootse tuin is de Patina serie verkrijgbaar in het formaat 80×80. 

Verlichting in de tuin

De voortuin werd uitgerust met vloerverlichting, zodat het stel ook ’s avonds in hun sfeervolle tuin kan genieten. Nu gaat Tom uiteraard niet zelf in de tegels boren; dat hebben wij al voor hem gedaan. Wilt u zelf ook vloerverlichting in uw tuin? Dan leveren wij de tegels met uitsparingen voor de verlichting. Deze kunt u in verschillende formaten eenvoudig bij één van onze MBI dealers bestellen, met bijgaande In-lite ledverlichting.

Meer over vloerverlichting

Meer tuininspiratie

Meer voorbeeldtuinen zien? Bekijk alle foto’s van de afleveringen van Eigen Huis en Tuin waar terrastegels van MBI in liggen. Perfect als inspiratie voor uw eigen tuin!

Ga naar alle tuinen

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.