Voorbeeldtuin met GeoCeramica® sierbestrating

Voorbeeldtuin met GeoCeramica® sierbestrating

Eigen Huis & Tuin

Deze week was Tom en het klusteam van Eigen Huis & Tuin in een nieuwbouwwijk in Blaricum op bezoek bij het vrolijke stel Floortje en Marloes. Zij willen graag een hippe tuin met veel bloemen. Een tuin vol met bloemen, dat willen we toch allemaal? Zo’n weelderige tuin die het hele jaar door prachtig is. Eigen Huis & Tuin zet de bloemetjes buiten!

Passende sierbestrating voor een bloementuin

De basis van een bloementuin zijn mooie vaste planten. De tijd van strakke tuinen is voorbij, we laten de natuur haar gang gaan. Tip: maak een wilde bloementuin met inheemse bloemsoorten! Meng de bloemen en planten, afhankelijk van het seizoen, door elkaar zodat elk stukje tuin het hele jaar fleurig is. En wat ook heel leuk is: klimplanten! Deze creëren diepte in de bloementuin. De sierbestrating moet gemakkelijk schoon te maken zijn, want door al die natuur mogen de terrastegels natuurlijk niet groen worden. Keramiek is de oplossing! 

voorbeeldtuin terrastegels sierbestrating
GeoStylistix bloembak maken

Als u niet zo’n grote tuin heeft, bieden bloembakken en potten uitkomst. Wilt u al jaren zo’n bloembak in uw tuin, maar ziet u op tegen het werk? Niet nodig. MBI heeft lange slanke GeoStylistix gevelstenen die ook voor de “doe-het-zelver” eenvoudig te verwerken zijn. En dankzij onze speciale MBI Steenmeesterlijm is metselen niet meer nodig voor perfecte prestaties onder alle omstandigheden. Vraag naar onze Steenmeesterslijm bij uw erkende MBI dealer! U ziet hier de GeoStylistix in de kleur Shaded Grey.

Tips voor het maken van deze bloembak

GeoCeramica® terrastegels voor een bloementuin

De kleur terrastegels is heel bepalend voor de sfeer. Deze 80x40cm en 60x60cm tegels komen uit de GeoCeramica® serie Cathedrale. Geïnspireerd op klassieke vloeren. Een harmonieuze serie met rijk geschakeerde vlakken, steenadres en sporen. Allemaal besloten binnen een elegante reeks die geschiedenis met moderniteit op een originele manier weet te combineren.  GeoCeramica® terrastegels bieden alle voordelen van keramiek, gecombineerd met de eenvoudige aanleg van gewone betontegels. Er is namelijk geen speciale fundering nodig, zoals bij standaard keramiek, dankzij de degelijke betonnen Stabikorn® drager. Nog meer GeoCeramica® voordelen op een rij:

  • Krasvast
  • Verkleurt niet
  • Vlek- en zuurbestendig
  • Minder snel groene (gladde) aanslag
  • Eenvoudig schoon te maken

Lees verder over GeoCeramica®


Eigen Huis & Tuin

Voorbeeldtuinen

Meer voorbeeldtuinen zien? Bekijk alle foto’s van de afleveringen van Eigen Huis en Tuin waar sierbestrating van MBI in ligt. Perfect om te gebruiken als inspiratie voor uw eigen tuin!

Ga naar alle tuinen

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.